Ørestads Boulevard 55E, 8. 805., Ørestad, 2300 København S

120 m2 lejlighed

Kontant 5.750.000 kr.

ARKITEKTONISK UDSIGTSLEJLIGHED I DET SMUKKE BJERGET HELT OPPE PÅ 8 SAL!


FANTASTISK UGENERET UDSIGT OG FULDSTÆNDIGT PRIVAT BOLIG

Nu kan vi præsentere den skønneste udsigt, det lyseste hjem og i det hele taget en luksuriøs og smukt formfuldendt tilværelse oppe på 8. sal i VM-Huset. Det her er et hjem for den livsnydende single og for parret, der forstår sig på kvalitet.
Det unikke arkitektoniske håndelag kom til verden i '08, da Bjarke Ingels (BIG), JDS og PLOT gik sammen om et pragtstykke af en form for et villakvarter i en 11 etagers højde. Det mundede ud i dette moderne, prisvindende byggeri, hvis luksus naturligvis også kommer med alt fra p-kælder, elevator og jeres helt eget sydvendte terrassemiljø. Sådan får I også sol og udsigt herudefra som et helt ekstra rum; sandsynligvis jeres foretrukne arealer fra sent forår til sensommer. Og her er fint plads til gæster og selskab under solen!
Indenfor er der god plads, og fordi lyspartiklerne fosser ind fra de store vinduespartier i den åbne planløsning, synes det næsten større, end hvad BBR fortæller. Her smelter køkken, alrum og stue i praksis sammen til ét stort opholdsrum. Værelset undsiger sig heller ikke hverken lys, vue eller adgang til terrassen, og et dejligt brusebadeværelse afslutter det rummelige hjem med god plads til toiletsager, hertil med separat bruseniche og vaskesøjle. Det er samtidig et praktisk hjem, for der er tænkt i pæne og fornuftige skabsløsninger både i entréen, i alrummet og på værelset, og således er det her et enormt veldrejet og indbydende hjem, som skal opleves: Lad de første skridt gå hen mod alrummet, stuen og terrassen!
I får bl.a. vue over Byparken, og tag det som en invitation, og lad turen gå ned mod det rekreative grønne. Beliggenheden tilbyder jer endvidere skønne ruter langs kanalerne til løbeturen, og det rare og bekvemme kommer heldigvis med det praktiske: Jeres nærmeste supermarked bliver en velassorteret Rema 1000 bare 140 meter væk, ligesom I kan gå til Bella Center Metrostation på knap fem minutter – ni minutter senere kan I stå på Kongens Nytorv.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2008Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.032 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,031 / 26.797 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Cederholm
home Ørestad

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

niced@home.dk

32 48 35 00

32 48 35 00