Velkommen hos home Ørestad

Din lokale ejendomsmægler

home Ørestad er en ejendomsmægler beliggende på Ørestads Boulevard midt mellem de mange spændende og prisbelønnede byggerier. Vores ejendomsmæglere har et unikt lokalkendskab og mange års erfaring i lokalområdet i og omkring Ørestad. Gennem årene har vi bistået mange projektsalg, bl.a. 8-tallet, VM-bjerget og mange flere. Derudover vil du hos home også kunne finde ejerlejligheder, rækkehuse og andre boligtyper beliggende i de nye kvarterer, der springer op i Ørestad, f.eks. Byparken, VM-husene, Arenakvarteret og Skovkvarteret.

Sælg din bolig med home Ørestads erfaring og ekspertise

Når du skal sælge din bolig i Ørestad er det vigtigt, at du vælger en professionel og erfaren ejendomsmægler, som du har tillid til. Derfor bør du vælge en mægler, hvis ekspertise og erfaring kan give dig den vejledning, du har brug for.

Hos home Ørestad får du tilknyttet et personligt team af mæglere, som vil stå for salget af din bolig. Du vil blive fulgt sikkert gennem alle handlens faser, og du kan derfor trygt overlade salget af din bolig til os.

Den rigtige eksponering er en væsentlig faktor, når du sætter din bolig til salg. Vi sørger for, at din bolig er at finde på de store mæglerkæders hjemmesider, og din bolig vil også blive annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk. Vi foretager desuden markant, målrettet og lokal markedsføring i Ørestad – herunder annonceringer på Facebook m.m.

Få professionel køberrådgivning fra mæglere med kendskab til Ørestad

Har du brug for hjælp til dit boligkøb? Undgå dyre overraskelser: Vælg en personlig køberrådgiver, der har fingeren på boligmarkedets puls og tjek på alle facetter af bolighandlens jura. Hos home Ørestad tilbyder vi professionel, gennemgående og uvildig køberrådgivning.

Vores køberrådgiver, Nicolai Cederholm, er uddannet Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver m/Tryghedsmærke hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Med hans store erfaring som mægler i Ørestad er du sikret personlig og professionel rådgivning, der kan hjælpe dig trygt gennem købet af din bolig. 

Salg og køb af lejligheder i Ørestad

Find din drømmebolig her på siden eller i vores ejendomsmæglerforretning i Ørestad. Her kan du finde flotte boliger i hele Ørestad Syd, Ørestad City og Ørestad Nord samt Arenakvarteret, Skovkvarteret, VM-husene, VM-bjerget, Byparken m.fl.

Drømmer du om en ny bolig, eller overvejer du at sælge din villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller dit rækkehus? Kontakt home Ørestad og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din bolighandel trygt i hus. Du finder vores kontakt oplysninger her på siden.

Stærkt samarbejde og netværk blandt ejendomsmæglere i Ørestad og København

Vores mæglere samarbejder og har et effektivt netværk i Ørestad såvel som i København. Sammen arbejder vi på at få solgt din bolig hurtigst muligt – og til den helt rigtige pris.

 

Mød os hos home Ørestad

Nicolai Cederholm

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

Rasmus Jørgensen

Indehaver - BA jur. & HA(jur.)

Josefine Andrea Jarlbak Jensen

Salg & Vurdering

Simone Hilslev

Sagskoordinator

Nicolai Cederholm

Rasmus Jørgensen

Josefine Andrea Jarlbak Jensen

Simone Hilslev

Åbningstider

Praktisk information