Velkommen hos home Amagerbro - Islands Brygge

Din lokale ejendomsmægler

Når du sætter din bolig til salg hos home Amagerbro - Islands Brygge, får du et professionelt team af ejendomsmæglere på Amager og Islands Brygge. Dit teams solide lokalkendskab skaber rammerne for en tryg og sikker bolighandel samt rådgivning.

home Amagerbro - Islands Brygge er beliggende centralt på hjørnet af Amagerbrogade og Amager Boulevard. Du er velkommen i vores flotte og lyse forretning, der giver god mulighed for eksponering af de boliger, vi har til salg på Amagerbro og Islands Brygge.

Trygt og professionelt boligsalg med home Amagerbro - Islands Brygges ekspertise

En professionel og erfaren ejendomsmægler er afgørende, når du f.eks. skal sælge dit rækkehus, andels- eller ejerlejlighed på Islands Brygge eller Amagerbro. Vælger du en mægler med erfaring, ekspertise og godt lokalkendskab får du den bedst mulige oplevelse med dit boligsalg. Hos home Amagerbro - Islands Brygge tilbyder vi den personlige og professionelle vejledning, du har brug for.

Når du sælger din bolig med home Amagerbro - Islands Brygge, bliver du fulgt sikkert gennem alle bolighandlens faser. Du får tilknyttet et personligt team af ejendomsmæglere, som står for salget af din bolig. Dit team står til rådighed for dig med deres erfaring og ekspertise, og du kan derfor trygt overlade dit boligsalg til os.

Eksponering spiller en vigtig rolle i dit boligsalg. Derfor sørger vi for, at din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk, og at den kan findes på de store mæglerkæders hjemmesider. Vi foretager også effektiv og målrettet markedsføring – bl.a. med annoncering på Facebook m.m. Det sikrer, at din bolig når ud til flest mulige potentielle købere med interesse for boliger på Amager og Islands Brygge.

Få køberrådgivning hos professionelle mæglere med lokalkendskab til Amagerbro og Islands brygge

Hos home Amagerbro - Islands Brygge arbejder vores ejendomsmæglere tæt sammen om at sælge boliger i vores lokalområde såvel som i resten af København. Gennem vores stærke samarbejde har vi opbygget en bred kontaktflade og et godt netværk til boligkøbere i hele København.

Dit boligkøb skal være en positiv oplevelse uden dyre overraskelser. Derfor tilbyder home Amagerbro - Islands Brygge professionel køberrådgivning.

Her kan du blandt andet møde vores køberrådgiver Nicolai Cederholm, der er uddannet Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver m/Tryghedsmærke hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Han står klar til at give dig den rådgivning, som sikrer dig tryghed hele vejen gennem købet.

Find din drømmebolig hos home Amagerbro - Islands Brygge. Du kan se vores boliger her på siden eller i vores forretning på hjørnet af Amagerbrogade og Amager Boulevard.

Køb og salg af ejerlejligheder på Islands Brygge og resten af 2300 København S

Hos home Amagerbro - Islands Brygge formidler vi køb og salg af bl.a. villaer, andelsboliger, rækkehuse og ejerlejligheder på Amager og Islands Brygge. Derfor dækker vi også lokale og attraktive områder som Amagerbro, Stadsgraven, Under Elmene, Amager Centeret, Sundholmskvarteret, Sundbyerne m.m.

Er du interesseret i at købe eller sælge bolig på Amagerbro eller Islands Brygge? Så er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde kontakt oplysninger på vores ejendomsmægler her på siden. Vi glæder os til at hjælpe din bolighandel trygt i hus.

Mød os hos home Amagerbro - Islands Brygge

Nicolai Cederholm

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

Rasmus Jørgensen

Indehaver - BA jur. & HA(jur.)

Eske Acs

Salg & Vurdering

Josefine Andrea Jarlbak Jensen

Salg & Vurdering

Simone Hilslev

Sagskoordinator

Nicolai Cederholm

Rasmus Jørgensen

Eske Acs

Josefine Andrea Jarlbak Jensen

Simone Hilslev

Åbningstider

Praktisk information