Ny pris

Nicoline Kochs Plads 11, 4. 2., 8000 Aarhus C

58 m2 lejlighed

Kontant 2.998.000 kr.

Velindrettet 2-værelses lejlighed i det prestigefyldte Nicolinehus


AARHUS C

home Aarhus N har nu fornøjelsen af, at udbyde denne velindrettede 2-værelses lejlighed i det prestigefyldte Nicolinehus. En lejlighed med mange tilvalg, udsigt og med alle dagligdagens gøremål lige for døren.

Nicolinehus der er tegnet af AART Architects, byder på alt fra shopping, specialbutikker, skybar, fitness, restauranter, frisør, apotek, Føtex Food, bystræde og Markedshallen - det mangfoldige gastronomiske mødested - alt sammen under samme tag. Dertil har man som beboer i ejendommen adgang til et væld af fællesfaciliteter, hvor der blandt andet kan nævnes 2 gæstelejligheder med eget køkken og bad, gårdhave med legeplads og siddepladser, elevator, opvarmet pool hele året rundt med modstrømsanlæg, sauna med tilhørende terrasse, parkering, pulterrum og meget mere.

Lejligheden er bestående af køkkenalrum med fransk altan, badeværelse med separat bruseniche samt vaskesøjle, soveværelse og altan. I hele lejligheden er der gulvvarme. Lejligheden er i øvrigt spækket med tilvalg, hvor der blandt andet er valgt bredde sildebensgulve, eksklusive fronter på Uno form køkkenet, bedre hårde hvidevare fra Miele, m.m.

Hvis du har lyst, har du her mulighed for at blive en del af et større fællesskab. Blandt andet holdes der én gang i måneden fredagsbar i Markedshallen, vinarrangementer, m.m. Hvis du i stedet ønsker at trække dig tilbage, så har man sin egen altan, hvor man bor i læ for vind og vejr, i hjørnet af ejendommen og med god afstand til genboerne. Fra altanen kigger man over bygningerne foran til Aarhus C og har sol det meste af dagen.

Det særlige ved Nicolinehus’ placering er, at der er vand og kajkant til begge sider. Området på Aarhus Ø byder på det bedste fra to verdener. Mulighed for en gåtur i rolige omgivelser på havnepromenaden, omgivet af vand og natur, afslapning på Jette Tikjøbs plads eller Aarhus Havnebad, hvor det sprudler af liv. Efter en kort cykel- eller gåtur befinder du dig inde i Midtbyen med alt fra restaurations- og cafélivet i f.eks. Latinerkvarteret eller langs åen, til viften af kulturelle tilbud og de gode indkøbsmuligheder.

Har du bil, så har du i øvrigt mulighed for at tilkøbe en p-plads til denne lejlighed.
Lyder ovenstående som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte home Aarhus Nord på 87 42 40 40
allerede i dag for en fremvisning. Vi glæder os til at byde dig indenfor.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2022Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.040 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,330 / 13.955 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Thorup
home Aarhus Nord

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

thorup@home.dk

87424040

87424040