Ny pris

Langenæs Allé 47, st.. mf., 8000 Aarhus C

36 m2 lejlighed

Kontant 1.098.000 kr.

Velindrettet 1-værelses med flot, nyt køkken og nye gulve


Aarhus C - Langenæs

home har nu fornøjelsen af at udbyde denne yderst velindrettede Langenæs lejlighed i indflytningsklar stand. Lejligheden er vendt ind mod gården og væk fra vejen, som man i stedet for forbigående i stedet har udsigt til en naturrig have.

Som beboer på Langenæs er du en del af byen uden at du har del i larmen og den hektiske aktivitet. Med grønne omgivelser og luft omkring områdets ejendomme, er Langenæs foretrukket af både unge og gamle, som sætter pris på kombinationen af storbyliv og fredelige omgivelser. Med gode indkøbsmuligheder, bageri, nem adgang til motorvejen, gode parkeringsmuligheder, Handels Højskolen, Universitetet og Erhvervsakademiet tæt på, byder Langenæs på alt det, et godt kvarter skal indeholde. Desuden er der foran ejendommen rigtig gode parkeringsforhold.

Lejligheden byder på en entré med et stort skabsarrangement som kan fungere som både garderobeskab og med plads til jakker samt sko.

Fra entréen har man adgang til badeværelset, som er småt og godt. Bruseren og toilettet er separeret i hver sin side af rummet, som i øvrigt er belagt med nyt flisegulv. Lejligheden har ligeledes i 2023 fået nye vandrør. 

Går man videre ind i lejligheden, træder man ind i det åbne kombinerede værelse med et godt lysindfald fra det store vinduesparti. Lejligheden har fået installeret et helt nyt køkken med lyse fronter. Desuden er gulvet nylagt og lejligheden er nymalet. Man har både plads til et spisebord i karnappen og en sofa/seng. Sidst men ikke mindst har man udgang til en god overdækket altan, hvor man kan nyde de gode sommerdage med kig det grønne areal.

Her bliver du en del af en velfungerende ejerforening, og lejligheden har lige fået helt nye stigstrenge og helt ny såvel lodret som vandret faldstamme. Her bliver løbende gjort noget ved tingene, som man løbende sparer op til, så man så vidt muligt slipper for store engangsbeløb, som man modsat set gør mange andre steder, hvor man mindre fællesudgifter. Samtidigt har man fine fællesfaciliteter som f.eks. gårdmiljø, gratis vaskekælder osv.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt home Aarhus N på tlf.: 87 42 40 40 for en fremvisning.
JaAltan
1Antal rum
2021Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.098.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.727 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,398 / 5.148 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Thorup
home Aarhus Nord

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

thorup@home.dk

87424040

87424040