Kongensgade 87, 2. tv., 6700 Esbjerg

167 m2 lejlighed

Kontant 4.198.000 kr.

Én af Esbjergs smukkeste herskabslejligheder til den kræsne køber.


Unik og i absolut særklasse med en masse sjæl, charme og atmosfære

En perle af en herskabslejlighed i hjertet af Esbjerg, attraktivt beliggende i en af gågadens smukkeste ejendomme. Lejligheden har i 2020 gennemgået en fantastisk forvandling, hvor kvalitet, arkitektur og god smag har været i højsædet. Højt til loftet og flotte sildebens gulve, nye smukke store palævinduer og de charmerende gamle stuklofter skaber helt unikke rumvirkninger.
Indbydende entre med garderobeplads og spændende newyorker-vindue med kig til spisestuen. Hjertet i lejligheden er det store lækre køkken/alrum med flotte klassiske elementer fra HTH. Det smukke gastro skab understreger, at der her er tale om en lejlighed i absolut særklasse. Her er der ikke sparet på noget med bl.a. eksklusiv bordplade på den store kogeø med integrerede siddepladser, Quooker, kogeplade med indbygget emhætte og vinkøleskab.
Franske døre til spisestuen med de gennemgående smukke sildebens parket gulve er med til at fastholde den eksklusive røde tråd. Charmerende altan med plads til hygge og kig ned til den lille have. Via skydedøre med facetslebet glas, åbner dagligstuen sig med højt til loftet. Det gennemgående sildebensparket og de store nye vinduer som bader begge stuer i lys. I dagligstuens karnap er skabt en hyggelig integreret bænk som på en gang skaber en skøn siddeplads med udsigt over gågaden og samtidig fungerer som opbevaring. Sildebensparketgulvene i entre, køkken og begge stuer alle med gulvvarme skaber endvidere et skønt indeklima.
På den anden side af køkkenet er den nærmest klassiske lange fordeler gang, med gennemgående vægpanel med lille hylde, perfekt til at skabe miljø. Dejligt værelse med indbygget skab. Baggang med ekstra indbygget skab og teknik rum for den komplette nye el-installation. Stort luksuriøst badeværelse med gulvvarme, bl.a. med dobbelt brus bag fritstående væg midt i rummet som skaber en luksuriøs fornemmelse. Skabsvæg omhyggeligt indrettet med skjult vaskesøjle. Skønt stort dejligt soveværelse med rummelig skabsvæg fra gulv til loft med flotte messinggreb.
Til lejligheden hører endvidere loftrum og kælderrum. Egen carport og yderligere parkering af 1 bil og 1 gæsteparkering. Ejendommen sikres vedvarende vedligeholdt af aktiv og god ejerforening. Bl.a. i 2020 med gennemført separat kloakering og komplet ny gårdbelægning.

JaAltan
5Antal rum
1961Ombygget

Økonomi

Kontantpris

4.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.621 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,199 / 19.237 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marianne Christensen
home Esbjerg

Ejendomsmægler, valuar og indehaver

march@home.dk

75137011

75137011