Kongebakken 11B, st.., 5700 Svendborg

67 m2 lejlighed

Kontant 1.320.000 kr.

Den perfekte, treværelses lejlighed til unge i Svendborg


Lys lejlighed og tæt på byen - Velegnet til bl.a. forældrekøb

På Kongebakken 11B finder I denne nydelige lejlighed, som byder på en entré, et køkken, en stue samt to værelser og et badeværelse. Lejligheden er placeret i en høj stueetage, så I er let løftet fra vejen, og indenfor venter jer et hjem med god plads og lyse rum. Forældrekøb er desuden muligt, og boligen har en ganske central beliggenhed i byen.
Entréen er rummelig med plads til overtøj og sko i den integrerede skabsvæg. Køkkenet består af hvide skabselementer, og fra vinduet over køkkenbordet har I udsyn til vandet.I har en åben forbindelse fra køkkenet ind til den lyse stue, som I nemt kan indrette med sofaarrangement samt en afdeling til spisebordet. Fra stuen har I udgang til en sydøstvendt altan med udsigt over området, og hvor I kan skabe et hyggeligt uderum i forlængelse af stuen.
Lejlighedens to værelser er placeret til den anden side og har begge gode størrelser med indbyggede klædeskabe, som optimerer opbevaringspladsen og samtidig giver jer rigeligt med gulvplads. Badeværelset har ligeledes en god indretning med separat bruseniche og har et lyst og moderne udtryk, som komplementerer resten af boligen.
Fra boligen får I gåafstand til nærmest alt, I skal bruge i hverdagen og i weekenden. Der er hverken langt til nærmeste dagligvareindkøb eller den centrale del af byen, som byder på fine butikker og et velfungerende byliv med spisesteder og caféer samt et hyggeligt havneområde. Svendborg Station er samtidig og i kort afstand fra jeres kommende hoveddør, hvilket gør det nemt at komme til Odense.
JaAltan
3Antal rum
1980Ombygget
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.320.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

754 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,660 / 6.045 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bo Christiansen
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

anbo@home.dk

62214200

62214200