Irma Pedersens Gade 60, st.. 2., 8000 Aarhus C

71 m2 lejlighed

Kontant 2.845.000 kr.

Spændende 2'er med hems og New York'er stemning


Aarhus Ø


home Egå / Risskov har fornøjelsen, at udbyde en af de SPRIT-nye ejerlejligheder i den arkitektonisk spændende ejendom, Karréerne, lige ved Bassin 7 på attraktive Aarhus Ø. Fra boligen et skråkik til den snart åbne kanal og miljøet heromkring. 

Her bor man lige ved havnebadet og i det spændende og spirende nærmiljø Aarhus Ø udvikler sig til i disse år. Her bor du midt i Aarhus og samtidig tæt på indkøb, skov, badebro, havnebad, natur, byliv og bybus. SLETH Arkitekterne har dygtigt tegnet byggeriet. Arkitekterne har fundet deres inspirationen til byggeriet i brokvarterenes og latinerkvarterets klassiske karréer, hvor det bedste fra den aarhusianske arv kombineret med kontakten til vandet og omgivelserne lever videre i Karréerne.
I ejendommen er der foruden et kælderrum til hver bolig og fælles cykelparkering samt mulighed for køb/leje i parkeringskælder også et stedet man kalder; ”Naboskabet”. ”Naboskabet” er en fælles base for alle ejendommens beboere på ca. 60 kvadratmeter. I ”Naboskabet” er der f.eks. en fladskærm, en pladespiller, en reol med spil, tegneredskaber, en værktøjskasse m.m.. Naboskabet er indrettet med toilet, køkken og et gæsteværelse der kan bookes hvis man får gæster.
Den unikke bolig som home nu udbyder står 100 % indflytningsklar og boligen har en nærmest cool New York'er stil. Bliv den første beboer af denne spændende bolig. Her har man separat ind- og udgang til udemiljøet. En højloftet, asymmetrisk og meget spændende stue med store vinduespartier, et flot gulv og et åbent hvidt køkken. Stuen er så højloftet, at der er indrettet en smart og brugervenlig hems hvortil der er en flytbar stige. Man kan evt. udbygge hemsen med en let indskudt etage. Et stort og lyst soveværelse med indbyggede skabe. Et flot badeværelse med vask i et skabsarrangement, egen vaskemaskine kombineret med en tørretumbler, en bruseniche og flotte klinker på gulv. Foran boligen plads til ophold med mulighed for et lille bordsæt.

Mulighed for en hurtig overtagelse. 
Kontakt butikschef Michael Tholstrup på mthol@home.dk for yderligere informationer.
Perfekt for dig, der drømmer om at blive en ægte ”Ø-beboer”.

JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2022Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.760 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,383 / 13.192 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Aarhus Nord

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

87424040

87424040