Hougårdsvej 50, 2. th., 8220 Brabrand

58 m2 lejlighed

Kontant 1.345.000 kr.

BRABRAND - Kløverparken


Flot, sjældent udbudt og potentiel delevenlig lejlighed med stor altan og udsigt til Brabrand Sø!

Her får man sig en populær, sjældent udbudt og potentiel delevenlig lejlighed attraktivt beliggende med en fantastisk fra udsigt til sø og skøn natur, og med stor gavlaltan fra ca. år 2019. Brabrand Sø ligger kun ca. 300 meters gang fra ejendommen, hvor man her får ét af Aarhus’ mest smukke og eftertragtede naturområder omkring søerne Årslev Engsø og Brabrand Sø. Ganske vidunderligt og noget, der bør opleves!
Lejligheden står flot, lys og moderne med bl.a. lækkert køkken fra år ca. 2019, og har i ca. år 2018 fået etableret stor altan med god plads til hyggeligt spise arrangement.
Boligen er godt udnyttet med en rigtig god planløsning, som består af stort køkken-/alrum med dejligt lys og god plads til såvel TV-/sofakrog samt spiseafdeling med plads til mange gæster. Indbydende funktionelt køkken fra år 2019 i lyse elementer, med gode hårde hvidevarer samt megen opbevaringsplads. Fra køkkenet er opsat let-væg med dør i, hvor I har et separat og regulært værelse; ønsker man et større alrum/stue kan denne væg den nemt lægges ned igen. Fra værelset har I udgang til den skønne altan, hvor man har en god fornemmelse af privatliv, hvor der er mulighed for at samles om et terrassebord, eller nyde hyggelige stunder i solen. Lejligheden har endnu et regulært og indretningsvenligt soveværelser – og i lejligheden er fine parketgulve. Også i entréen er der god rummelighed, hvor der er god plads til garderobe. Slutteligt er der fra fordelingsgangen adgang til superfint badeværelse renoveret i tidløst stil med toilet, vask, rummelig bruseniche samt egen vaskemaskine.
Til lejligheden hører brugsret til pulterrum i kælderen med opbevaringsmulighed, fælles aflåst cykel kælder, fælles vaske-/tørrerum, mulighed for leje af større depotrum (når ventelisten tillader dette), samt grønne arealer med bænke, legeplads og mulighed for grill i grillhytte. Derudover er der gode fælles parkeringsmuligheder – og mod merbetaling mulighed for at parkere motorkøretøjer i ejerforeningens aflåste ”parkeringskælder”. I meget kort afstand fra ejendommen er rigtig gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og stisystemer omkring "Søerne" ved Brabrand Sø og Årslev Engsø, skov og natur, hvor man i idylliske omgivelser kan gå eller løbe sig en tur. Brabrand Stien kun ca. 100 meter fra lejligheden, sikrer en lige, direkte og nem adgang til Aarhus City, som kun ligger i ca. 6 km. cykleafstand fra ejendommen.
Alt i alt i en flot og potentiel delevenlig lejlighed i den populære ejerforening, ”Kløverparken”! home byder velkommen...

JaAltan
3Antal rum
2019Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.997 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,834 / 6.307 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700