Højdevej 5, 2. tv., 2300 København S

60 m2 lejlighed

Kontant 2.595.000 kr.

Stor 2-værelses lejlighed med køkken i forbindelse med stuen og badeværelse med sep. brus


Attraktiv beliggenhed på rolig sidegade til Amagerbrogade


På en rolig sidegade til den pulserende Amagerbrogade finder I denne veldisponerede lejlighed, som henvender sig til en bred vifte af købere. Her kan såvel singlen og parret som førstegangskøberen og forældrekøbet nemt finde sig til rette i både de hjemlige rammer og på den bynære placering.
Lejlighedens 60 m2 fordeler sig på et regulært værelse, en stue, et køkken og et badeværelse. Hjemmet er gennemgående flot vedligeholdt og bærer præg af en dejligt lys disponering, som i særdeleshed må tilskrives de brede dannebrogsvinduer. Der er ligeledes et lettere herskabeligt udtryk, hvilket giver sig til kende ved stuk i lofterne og fyldningsdøre mellem de forskellige rum. Køkkenet og badeværelset er ligeledes i fin stand med gedigent inventar, som med sikkerhed vil kunne følge jer flere gode år endnu. Og særligt det sidstnævnte rum adskiller sig både størrelses- og indretningsmæssigt fra de gængse, små badeværelser, I ellers vil finde i området.
Jeres kommende hjem er en del af en københavnerklassisk ejendom, som er opført i 1904; men bygningen er dog løbende vedligeholdt, således at den fine alder blot kan bemærkes på sjælen og charmen. Den lyse facade ses her med flot ornamentering samt hvidrammede dannebrogsvinduer i to og tre fag, som sørger for et dejligt indeklima til de mange lejligheder. Der er mulighed for at parkere både bil og cykel på gadeplan, og bag ejendommens mure ses det hyggelige gårdmiljø, hvor I kan nyde udelivet helt afskærmet fra byens summen.
Med adresse på Højdevej 5 bosætter I jer tæt på alle de daglige fornødenheder samt Amagers mange gode tilbud. Inden for en overskuelig rækkevidde af hjemmet kommer en række velassorterede butikker, hyggelige spisesteder og klassiske beværtninger, der alle venter på at kunne invitere jer indenfor. Der er ligeledes nem adgang til de resterende bydele både til fods, på cykel samt med offentlig transport med de nærliggende busstoppesteder og metrostationer.


2Antal rum
1904Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.958 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,951 / 12.125 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Raagaard
home Amager - Sundby

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

siraa@home.dk

32 84 04 44

32 84 04 44