Velkommen hos home Amager - Sundby

Din lokale ejendomsmægler

Ejendomsmægler Amager - Sundby

Vi er din lokale home ejendomsmægler på Amager med kontoret godt placeret på Amagerbrogade og med ryggen til det hyggelige villakvarter, Eberts Villaby.

Vi er et dedikeret team med entusiastiske og lokalkendte ejendomsmæglere på Amager, der alle arbejder ud fra et højt fælles værdigrundlag, der sikrer dig gennemgående ærlighed, høj kvalitet og personlig service - uanset om du skal købe eller sælge bolig på Amager. Og vi ved, at troværdighed og gennemsigtighed betyder meget for vores kunder og os selv.

Igennem vores store lokalkendskab og i tæt samarbejde med de øvrige ejendomsmæglere i home butikker på Amager dækker vi hele postnummer 2300 inklusiv, Amager Strandpark, Islands Brygge, Det Islandske kvarter, Ørestaden, lejlighedskvartererne på indre Amagerbro og Eberts Villaby m.fl.

Stærkeste ejendomsmægler på Amager

Vi elsker at sælge boliger, alle slags boliger og altid på den grundige, ihærdige og passionerede måde og vi går gerne langt, når det gælder din tilfredshed som kunde. Vi planlægger derfor vores arbejdsdag, så den passes ind i din hverdag. Samtidig sætter vi en dyd i diskretion, for vi ved hvor svært det kan være at fortælle naboerne, at man overvejer at sælge sin bolig. Det kan være en svær beslutning, og derfor kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak om muligheder for boligsalg på Amager og giver en gratis salgsvurdering, når det passer dig.

Vi støtter også aktivt op om vores lokalmiljø, om det er boldklubben Fremad Amager eller den lokale Café på det lille torv, så benytter vi os af områdets mange mangfoldige muligheder som lokale ejendomsmæglere på Amager.

Følg os på Facebook eller Instagram for nye boliger til salg #homeamagersundby

 

Mød os hos home Amager - Sundby

Simon Raagaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

Yasmin Kjær Knoth

Salg og Sagsbehandler

Steffan Rimmer Nielsen

Salg og Vurdering, Finansøkonom

Simon Raagaard

Yasmin Kjær Knoth

Steffan Rimmer Nielsen

Åbningstider

Praktisk information