Købsaftale underskrevet

Helgesvej 31, 8230 Åbyhøj

88 m2 lejlighed

Kontant 3.649.000 kr.

ÅBYHØJ


Liebhaver stuelejlighed med udgang til terrasse, byggeri fra år 2011

home har nu fornøjelsen af at udbyde denne liebhaver-stuelejlighed, der er nyopført i år 2011!
Beliggenheden bliver næppe bedre med rolige omgivelser på Helgesvej i eftertragtede Åbyhøj og samtidig tæt ved bygrænsen til Aarhus City og storbylivet. Her ligger man i stueplan uden trapper, og forenden af ejendommen med direkte udgang til terrasse, der ligger orienteret mod syd/vest - og dermed sol fra morgen til aften! Endvidere skal det nævnes, at der til lejligheden medfølger brugsretten til 1,5 parkeringsplads.

Boligen fremstår indvendigt udsøgt og særdeles præsentabelt med bl.a. fine gulve, hvide vægge og lofter samt en fantastisk rumhøjde. Planløsningen består i et indgangsafsnit med garderobeplads til sko og overtøj. Herfra ledes man ind i stort køkken-/alrum i lys og minimalistisk stil med plads til såvel madlavning, oplagt spiseafsnit og TV-/sofaafdeling. Fra dette rum er der direkte udgang til større flisebelagt terrasse i særdeles god størrelse, hvorfra der er en skøn rummelig fornemmelse, og man med terrassens orientering mod syd/vest har mulighed for at nyde solen fra morgen til aften! Meget oplagt til eksempelvis hyggelige grillstunder i sommersæsonen og god plads til bord og stole. 
Endvidere består boligen indvendigt af et rummeligt og lækkert badeværelse med bl.a. flotte klinker, stor bruseniche og bred vask. Slutteligt 2 regulære soveværelser, begge i rigtig gode størrelser med dejlige lysindfald. Ejendommen er en fryd for øjet med den fuldbrændte blødstrøgne mursten, der giver bebyggelsen et moderne og lækkert udtryk. Til lejligheden hører brugsret til eget, større aflåst skur. Lige ved ejendommen er yderligere parkeringspladser, skøn natur, gode muligheder for indkøb, kort afstand til Åby Skole, specialbutikker, bibliotek, banker mv. 

Ejerforeningen kan betegnes som en mindre, velfungerende ejerforening med en fornuftig og sund økonomi samt imødekommende og venlige beboere. Beliggenheden er som sagt i top i et veletableret boligkvarter med rolige villaveje og hosliggende flotte villaer. Åbyhøj By er en af de gamle, nære forstæder til Aarhus med kort afstand til City og storbylivet, samt flere forskellige typer boliger, såsom: Store og præsentable patriciervillaer, rækkehuse, 3-plans villaer fra 30'erne, 40'erne og 50'erne, parcelhuse fra 70'erne, ejerlejligheder, samt det helt specielt hyggelige landsbymiljø i Gl. Åby medadskillige gamle huse fra 1800-tallet.
Alt i alt en liebhaverlejlighed i stue-niveau af høj og flot kvalitet på en særdeles eftertragtet beliggenhed i populære og idylliske Åbyhøj, lige ved Danmarks 2. hovedstad, Aarhus.
home inviterer inden for..
3Antal rum
2011Byggeår
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700