Gammel Køge Landevej 233A, st.. 2., 2650 Hvidovre

60 m2 lejlighed

Kontant 1.898.000 kr.

Indflytningsklar 2'er tæt på kommende metro


Med flot, stort køkken alrum

Gammel Køge Landevej var i gammel tid vejen fra København til Køge, men siden da er vejen blevet omlagt, så den strækker sig i Valby-Hvidovre-området. Lejligheden findes på Gammel Køge Landevej 233A, og de 60 kvm fremtræder indflytningsklar med en velkomponeret planløsning. Her er der plads til parret, singlen eller den studerende flytter ind, og det er da også værd at nævne, at forældrekøb er tilladt.

Lejligheden består af en rummelig entré, der også fungerer som fordelingsgang. Det store badeværelse er et klart plus med væghængt toilet, skabsplads med integreret vask, separat bruseniche og udluftningsvindue, der sørger for et sundt indeklima. Det aflange soveværelse gør det muligt at indrette med både sengeplads, og så er I også heldige med et vinduesparti, så dagen starter med en rar og lysfyldt morgen.

Et stort og dejligt køkken-alrum byder sig til, hvor det stilrene køkken viser sig med rig skabs- og skuffeplads samt vaskemaskine, hvilket er et stort plus, når man bor i lejlighed. Der er plads til et langbord i alrummet, hvor familie og venner kan samles over et godt måltid, og når aftenen går på hæld, er det naturligt at trække mod den skønne opholdsstue med sofaarrangement.

Den gedigne rødstensejendom blev bygget og stod færdig i 1958, og der er gode parkeringsmuligheder; cyklerne kan parkeres ved hoveddøren, og I får egen parkeringsplads til bilen. Det store, grønne fællesareal byder på bord-/bænkesæt og flere siddepladser samt en kæmpemæssig plæne med plads til leg eller picnic i hjemlige rammer.

Vend da blikket mod omgivelserne, og start med at udforske jeres nye tilværelse. I placerer jer ved Åmarken Station med togforbindelser mod Hillerød og Hundige Station. Desuden vil I heller ikke have langt til den kommende metro, hvorfor de offentlige transportmuligheder er sikret. Der er naturskønne omgivelser i nærheden med Vigerslevparken, Kystagerparken og Valbyparken med strand.
2Antal rum
1958Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.336 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,982 / 8.768 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marcus Bjerregaard Pedersen
home Valby City

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

marcusb@home.dk

36 30 60 88

36 30 60 88