Velkommen hos home Valby City

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Valby City hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år, og vi dækker hele området med vores ekspertise som ejendomsmæglere i Valby.

Vi er én af to home-forretninger i Valby, som arbejder meget tæt sammen om hele boligsalget i lokalområdet i Valby, hvilket skaber et unikt netværk og en effektiv sparring om salg af boliger i Valby.

Få et forspring i bolighandlen

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Valby, og vi er derfor på hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i eksempelvis Forfatterkvarteret, Vigerslevparken, Den Hvide by, Den Røde by og det centrale Valby.

Vi sælger villaer, villalejligheder og lejligheder, men har du et rækkehus, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af lejligheder i hele Valby.

Unik eksponering på Valby Langgade

Hos os får din bolig en helt unik eksponering på Valby Langgade. Her finder du en forretning, der er meget synlig for al trafik, som ankommer til Valby. Vi har til huse i én af Valbys bedst beliggende mægler-forretninger. Centralt beliggende ejendomsmægler i Valby.

Vi tilbyder en markant og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer, således at disse når ud til flest mulige potentielle købere.

Når du sætter din lejlighed til salg hos home Valby City, bliver boligen bl.a. præsenteret på Facebook og i vores mæglerforretning.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os hjælpe dig med din bolighandel i Valby.

Mød os hos home Valby City

Jacob Andreasen

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

Johan Bindner

Indehaver - Ejendomsmægler MDE, Valuar

Kasper Krarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

Marcus Bjerregaard Pedersen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Celina Jørgensen

Ejendomsmægler, MDE

Emilie Bosen Christensen

Sagsbehandler

Amalie Lund Iversen

Salgstrainee

Stig Beltoft

Jacob Andreasen

Johan Bindner

Kasper Krarup

Marcus Bjerregaard Pedersen

Celina Jørgensen

Emilie Bosen Christensen

Amalie Lund Iversen

Stig Beltoft

Åbningstider

Praktisk information