Finn Bager Jensens Vej 1, st.. tv., 3400 Hillerød

82 m2 lejlighed

Kontant 2.995.000 kr.

Moderne stuelejlighed med sin egen sydvendte terrasse


Du kan flytte direkte ind og folde tilværelsen ud i de lækre rammer af denne toværelses lejlighed i Hillerøds nyere bydel, Ullerød. Her overtager du en stor og rummelig toværelses på hele 82 kvadratmeter, så du møder et hjem med lys, luft og rigelig plads. Her er tale om en attraktiv stuelejlighed, hvilket betyder, at du også kan se frem til sommerdage på din helt egen sydvendte terrasse. Velkommen hjem!
Du ankommer til en flot bebyggelse bestående af ejendomme fra 2021, og de placerer sig på et lukket vænge trygt i Ullerød. Her kommer du til at bo med nærmeste supermarked på modsatte side af vejen, og du er omgivet af grøn natur, der lægger op til lange gåture, men du kan samtidig hoppe på cyklen og stå midt i Hillerøds stemningsfulde centrum efter ti minutter. Der er altså aldrig langt til hverken kultur, shopping eller næste cafébesøg.
Hjemme på adressen er der sørget for fine parkeringsforhold for såvel cyklen som bilen, som kan parkeres, inden du bevæger dig indenfor. Når du herefter træder ind i lejligheden, starter turen i entréen, som giver en smagsprøve på et hjem fyldt med rene linjer i indretningen. Foruden entréen er pladsen fordelt på et godt soveværelse med indbygget skabsvæg, et pænt badeværelse med vaskesøjle og et åbent leverum, hvor stue og køkken-alrum ligger ud i ét. Her er det brede vinduer, der lukker dagslyset ind, mens døren åbner direkte op til de mange soltimer på den lækre, sydvendte fliseterrasse ud mod fællesarealets grønne omgivelser. Den dejlige terrasse er nem at holde, og den vil føles som et ekstra opholdsrum, når sommervejret gør sit indtog - og eftersom både terrassen og lejligheden kræver minimal vedligeholdelse, er der god tid til at nyde solen.
Kort fortalt, et indflytningsklart hjem mellem by og natur; en oplagt base for såvel singlen som parret i alle aldre. Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.
JaElevator
2Antal rum
2021Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.390 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,267 / 13.767 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Lillesø Holck
home Hillerød

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

freho@home.dk

88 20 93 30

88 20 93 30