Købsaftale underskrevet

Engelsborgvej 28E, st.. tv., 2800 Kongens Lyngby

64 m2 lejlighed

Kontant 2.090.000 kr.

DELEVENLIG 3-VÆRELSES LEJLIGHED CENTRALT BELIGGENDE I KONGENS LYNGBY!


- Fjernvarme, nyere- tag og kloakering i veldrevet ejerforening.

I kommer ikke til at bo meget mere centralt end her på Engelsborgvej 28E, hvor I får en skøn 3V’er og en vestvendt altan med få skridt til Lyngby Station. I kan derfor nemt hoppe på S-toget og sætte kurs mod storbylivet. Der er dog ingen grund til at forlade Kongens Lyngby, for her finder I også alt, hvad hjertet begærer. Området omkring stationen er en symfoni af små caféer i hovedgaden, lækker takeaway, specialforretninger og gode muligheder for shopping. I har gåafstand til såvel Magasin som Lyngby Storcenter, og I kan også opgradere en onsdag aften med en tur i biografen. Skulle I derudover have tilknytning til DTU, vil det være et stort plus, at universitetet placerer sig kun ti minutter på cykel fra jeres gadedør.
I flytter ind i en bebyggelse bestående af en klassisk rødstensejendom fra 1946, og bygningen indrammer et stort, åbent fællesareal, hvor I fremover kan nyde solen ved bord-bænke-sæt i grønne omgivelser. Herfra kan I vende blikket mod lejligheden, som står klar med 64 veludnyttede kvadratmeter, der vil begejstre såvel singlen som parret eller de unge studerende. Planløsningen er nemlig delevenlig.
Turen starter i en fordelingsentré, og I fornemmer med det samme lejlighedens charme, for I får øje på både plankegulv og fyldningsdøre. Fra entréen har I adgang til bl.a. et badeværelse med brus og til et stilrent køkken, der præsenterer sig med hvide, grebsfrie elementer, god skabsplads, gaskomfur samt opvaskemaskine. Derudover er de resterende kvadratmeter fordelt på et soveværelse og to fine stuer, der kan indrettes som henholdsvis spise- og opholdsstue, men den ene kan også inddrages som endnu et værelse, hvis der er brug for det. Til slut rundes turen af på altanen, der inviterer på både læ og sol, for den er integreret i bygningen.
Lyder det som sidste stop på jeres boligjagt? Så tag kontakt for en fremvisning allerede i dag.

3Antal rum
1946Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anna Cathrine Christensen
home Kgs. Lyngby

Ejendomsmægler, MDE

anca@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44