Engdalsvej 71, 3. tv., 8220 Brabrand

100 m2 lejlighed

Kontant 2.398.000 kr.

BRABRAND


100 m2 stor lejlighed med fantastisk udsigt til Brabrand Sø - og stort ekstra kælderrum!

Sjældent udbudt og 100 m2 stor udsigtslejlighed med rummeligt ekstra selvstændigt kælderrum på en attraktiv beliggenhed med fantastisk vue til Brabrand Sø! Denne dejlige lejlighed ligger øverst på 3. sal med en absolut topbeliggenhed i ”Gl. Brabrand”. Her er gåafstand til Brabrand Søen, Årslev Engsø og de skønneste naturområder, skov samt etablerede stisystemer i trygge omgivelser. Nem mulighed for at få 3 soveværelser, da nuværende ejer har nedlagt det ene, hvor han har stue i dag. 
Med sin beliggenhed øverst ligger man godt og trygt med pragtfuld udsigt til Brabrand Søen og natursmukke, grønne områder. Lejligheden har gennemgået en omfattende istandsættelse i 2018, så det er noget for køberen der søger en indflytningsklar og rummelig bolig med funktionel planløsning samt et fantastisk lysindfald. Vidunderligt alrum med nydeligt køkken i lyse elementer og god plads til madlavningen. Endvidere er her et dejligt lysindfald i det store hjerterum, også med oplagt plads til såvel spiseplads og til TV-sofaafdeling. Herfra også udgang til hyggelige, private altan. Her fra et pragtfuld kig til naturskønne grønne områder, Brabrand Sø og et generelt roligt miljø. Lejlighedens placering sikrer god luft samt udsigt til grønne arealer. Yderligere er her god mulighed for at nyde solen samt med god plads til at kunne sidde og spise - et stort aktiv specielt i sommersæsonen!
Endvidere er der i lejligheden 2 regulære og separate soveværelser, begge i fine størrelser, med skønne lysindfald, separate adgange samt god garderobe-/skabsplads samt et ekstra værelse i forlængelse af stuen. I lejligheden er også et flot badeværelse i lys stil med bl.a. bruseniche og vindue, så der kan luftes ud.
I kælderen har I brugsret til almindeligt tremme rum – og derudover følger der til nærværende lejlighed og unikt et ekstra stort og selvstændigt kælderlokale/rum til! Ejendommen fremstår flot, hvor man foran har el-ladepladser, nyere anlagt fliser og bede, ligesom den fælles legeplads står flot. Som en del af ejerforeningen er fælles vaske-/tørrerum, fælles cykel kælder, parkeringspladser samt legeplads. Mulighederne for dagligvareindkøb, skole, sportsinstitution og offentlig transport må siges at være gode, da ejendommen er placeret med en rigtig god infrastruktur. Lig hertil, at der i kort gåafstand fra lejligheden, er mulighed for at komme til den populære Brabrand Sø og den omkringliggende natur, der er attraktiv grundet sin oplagte mulighed for via gåture, løb eller cykling at få frisk luft i natursmukke og idylliske omgivelser. I kort afstand fra lejligheden ligger Brabrand-stien, hvorfra man nemt kan komme til Aarhus By via cykel. Flyt ind i en rummelig og flot lejlighed med fantastisk udsigt på særdeles attraktiv beliggenhed lige ved idyl og rolige omgivelser i attraktive Brabrand! home byder varmt velkommen...
JaAltan
4Antal rum
1968Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.659 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,859 / 11.159 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700