Bredebovej 29, 1. th., 2800 Kongens Lyngby

82 m2 lejlighed

Kontant 4.195.000 kr.

LÆKKER TOTAL ISTANDSAT & INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED I SMUKKE GRØNNE BREDE


- Beliggende i veldrevet ejerforening med elevator og gode parkeringsforhold

Nyrenoveret og indflytningsklar står Bredebovej 29, 1. th. Denne fine lejlighed er med sine 82 kvadratmeter god til en bred vifte af boligkøbere, som har forelsket sig i de grønne, naturskønne arealer omkring Brede Dam og Mølleåen, som man kommer til at have lige ved hånden.
Lejligheden bærer præg af renoveringsprojekterne, som alle sammen er med til at skabe en moderne, rød tråd med masser af kontraster og teksturer. Der er nemlig introduceret en skøn farvepalette, som både indbefatter mørke, grå nuancer og naturlige toner, som tilsammen skaber en stemningsfuld indretning. Planløsningen byder på en fordelingsgang med plads til overtøjet, to værelser, et rigtig godt badeværelse og et stuemiljø med køkken til den ene side og altan til den anden. Særligt køkkenet står som vidnesbyrd for stilen, hvor den flotte bordplade og de mørke elementer virkelig får lov til at træde i karakter, mens der er integrerede hårde hvidevarer og spots i loftet. Også badeværelset viser sig med samme charme, hvor brusenichen er afskærmet af glas. Desuden er der de to virkelig gode værelser, som breder anvendelsesmulighederne ud, mens selve det store, lækre stuemiljø er indretningsvenligt og voluminøst. Prikken over i’et er den ugenerede altan mod aftensolen.

Bebyggelsen, med navnet Mølleåparken, er opført i 1969 og placerer sig på en lukket vej ud mod skoven, så I kommer til at bo med udsigt til alt det grønne og de store, åbne fællesarealer. I foreningen er der både fine parkeringsmuligheder, tennisbane, vaskeri, tørrerum, cykelkælder, vicevært, fælleshave, fælles gård, hobbyrum, sauna, badefaciliteter, billardrum, bordtennisrum og fitnessrum.
Beliggenheden er bestemt noget særligt, for selvom man her bosætter sig i Storkøbenhavn, er det med fred, ro og masser af natur, at hverdagen kommer til at folde sig ud. Ejendommen på Bredebovej ligger stort set lige om hjørnet fra Brede Torv med Netto, kiosk og et par spisesteder, og der er bare 500 meter til Brede St. med lokalbane mod Jægersborg og Nærum. Samtidig bor man enormt favorabelt, hvis man til dagligt pendler til centrum af Lyngby eller København, for der er ikke mange minutters kørsel til E47 og motorvejsnettet. For områdets børnefamilier er det desuden værd at notere sig, at der er ca. 1,3 kilometer til skole og under det halve til daginstitution.
Velkommen.
JaAltan
3Antal rum
1969Byggeår

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.236 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,038 / 19.405 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Weiss
home Kgs. Lyngby

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

alwei@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44