Aastrupvej 17, 2., 6100 Haderslev

146 m2 lejlighed

Kontant 2.480.000 kr.

Haderslev


Flot og unik lejlighed beliggende i charmerende arkitekttegnet ejendom

Ejerlejligheden er beliggende i en elegant rødstensejendom fra 1931 med charmerende facader, flotte nyere træ/alu vinduespartier og sort engroberet tegltag fra 2018. Den markante og historiske, arkitekttegnet ejendom er over de seneste par år – igen med en arkitekts hjælp – gennemgået en gennemgribende, men samtidig nænsom og respektfuld restaurering, og hvor også kloak, vandrør og el er blevet udskiftet. Hele ejendommen er blevet efterisoleret, og der er lagt stor vægt på at gøre ejendommen vedligeholdsfri med de bedste kvalitetsmaterialer.

Lejligheden er yderst præsentabel og funktionel med klassisk materialevalg, der flyder som en rød tråd igennem indretningen. Lejligheden ligger på anden sal med en god stor stue/multirum på 35 m2 på 3. sal med mange anvendelsesmuligheder. Atmosfæren i boligen er lys og indbydende, hvilket både skyldes det lyse materialevalg og de mange vinduespartier, som sørger for at lukke masser af dagslys indenfor.

Der er indgang til lejligheden via nydelig fælles trappeopgang. Her træder man ind i en lys og indbydende entré med flot trappeforløb til den store stue/multirum med flot Dinesen gulv. Fra entréen åbnes der op til lejlighedens store lyse opholdsrum, der rummer køkken, alrum og dagligstue med flot Wiking gulv med gulvvarme. Køkkenet er i lyst og tidløs design med helstøbt Kuma vask og bordplade ud i et og praktisk Quooker vandhane. I opholdsstuen er der en naturlig inddeling af daglig- og spisestue og herfra er der udgang til altan via 4 fløjet dør som gør at rummet og altanen bliver en naturlig forlængelse af hinanden.
Flot badeværelse med bruseniche, dobbelthåndvask og gulvvarme. Rummeligt soveværelse med indgang til mindre værelse som helt smagfuld er indrettet som walk-in closet.

I kælderen er et stort vaskerum, et fællesrum, samt et stort og tørt depotrum.

Beliggenheden matcher til fulde den attraktive lejlighed. Indenfor få minutters gang fra adressen venter Kløften Haven, indkøbsmuligheder og gågaden med alt hvad den har at byde på.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Aastrupvej 17, 2.


JaAltan
4Antal rum
2019Ombygget

Økonomi

Kontantpris

2.480.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.592 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,336 / 11.323 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hjalmar Bang-Moritz
home Haderslev - Vojens

Indehaver, Ejendomsmægler

moritz@home.dk

74530545

74530545