Ny pris

Torstedvej 87, Rodsted, 9541 Suldrup

251 m2 landejendom

Kontant 2.995.000 kr.

TORSTEDVEJ 87


Dejligt landsted - velegnet til flere generationer

På Torstedvej 87 finder du et charmerende landsted med en idyllisk beliggenhed. Ejendommen er perfekt til flere generationer eller til nogen, der har brug for hjemmearbejdsplads til konsultationer eller lignende. 
Boligdelen er på 251 m2 fordelt på 2 bygninger. Stuehuset og det ombyggede maskinhus. Begge har toilet, bad og køkkenfaciliteter. Drømmer I om at samle flere generationer, så er dette en oplagt mulighed. Eller har du selvstændig virksomhed, kan maskinhuset måske bruges til kontor/konsultation.

Bygningerne samler sig om en græsklædt gårdsplads på en naturskøn grund på mere end 31.000m2. Der er 1 km ned til bussen der passerer hver time, 3 km til indkøb, bank og skole i Suldrup. 6 km til motorvejen. 

Sælger har i perioden 1989 til 2012 renoveret både stuehus og maskinhus. Selve stuehuset er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til bryggers, toilet med badekar, spisekøkken og kontorstue, og derigennem videre til den store stue mod vest. Fra entréen er der også trappe til 1. sal med to store værelser og walk-in-closet. 
I maskinhuset er der en korridor med adgang til toilet/bad og 2 store værelser, i det ene også et tekøkken. Vinduerne i de to bygninger vender enten mod gårdspladsen, mod skovens vekslende farver eller mod vest til en vidstrakt udsigt over landskabet. 

Omkring gårdspladsen ligger også de gamle hvide avlsbygninger, i alt 280m2. I laden er den gamle hestestald, værksted og garage. Der er fin plads til at udnytte pladsen til dyrehold, ligesom kostalden står og venter på en god idé. - Ude ved folden er der desuden et åbent skur som ligeledes egner sig godt til dyrehold. 

Udvendig er bygningerne holdt i den klassiske himmerlandske stil: Hvide mure med gule bånd. De falder godt ind i den store skovhave, hvor stierne slynger sig gennem mark, eng og urørt skov. Her er frugttræerne og -buske, hyggelige siddekroge og bålpladser, spændende steder til børnene. Her er tale om levende vild natur med træer og blomster, insekter, fugle og andre dyr.

Der er mange flere lækre detaljer og faciliter - og en ejendom man meget sjælden ser. - Er det mon noget for dig? Kontakt os for fremvisning eller yderligere information. 

 
7Antal rum
1991Ombygget
2Antal toiletter
31700 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.028 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,247 / 13.718 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00