Velkommen hos home Støvring

Din lokale ejendomsmægler

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Støvring, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vi brænder for det, vi laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige ejendomsmægler. På den måde sætter vi rammerne for den bedste bolighandel for dig.

Stærkt lokalt kendskab

Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. Vi kender boligmarkedet i Støvring som vores egen bukselomme og har indgående kendskab til både skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab omkring Støvring ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Vores ejendomsmæglere er specialister i alle faser af en bolighandel. De er veluddannede og har mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Støvring. Når du handler med os, er du derfor sikker på at få en tryghed i din bolighandel.

Bedste kundeservice og et effektivt salg

Vores mæglere bestræber sig på, at give dig den bedste kundeservice og et effektivt salg. Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at rådgive dig.

Find din nye bolig her på home Støvrings hjemmeside eller besøg os på Facebook eller i forretningen. Vi glæder os til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Mød os hos home Støvring

Anders Brosbøl Nymand

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

Lisa Mikkelsen

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

Kristina Østergaard Søbygge

Sagsbehandler

Anders Brosbøl Nymand

Lisa Mikkelsen

Kristina Østergaard Søbygge

Åbningstider

Praktisk information