Stærmosevej 185, 5690 Tommerup

496 m2 landejendom

Kontant 3.495.000 kr.

Charmerende, firelænget gård i naturskønne omgivelser


2,9 hektar jord og optimale faciliteter for hestehold

I naturskønne omgivelser nær Tommerup Stationsby, ligger denne charmerende ejendom, der nu kan blive jeres. Her er tale om en flot, firelænget gård, hvis stemningsfulde stuehus rummer hele 496 boligkvadratmeter.
Udefaciliteterne inkluderer en lade og tre stalde – heriblandt en hestestald med seks bokse og vindspiltorv. Her er endvidere både sadelrum og rytterstue, og de 2,9 hektar jord byder blandt andet på en ridebane og tre folde. Herudover får I et stort, parklignende haveanlæg, som har flere solbeskinnede terrasser, springvand og vildmarksbad samt to små søer.
Med en beliggenhed som denne kan I se frem til afslappende hjemmerammer, hvor fred, ro og fuglekvidder er en fast del af hverdagen. Ejendommen omgives af åbne marker og frodige skovstykker, og samtidig har I blot seks minutter på cykel til Tommerup Stationsby. Her er både skole, dagtilbud og supermarked samt idrætscenteret, Fyrtårn Tommerup, der huser svømmehal. Som bynavnet antyder er her også en station med direkte togforbindelse til Odense og Fredericia.
Via en køn allé ledes I op til ejendommens store gårdsplads, der er anlagt med pigsten. St. Broholm, som gården hedder, kan dateres tilbage til 1750, og såvel hovedhuset som længerne fremstår med hvid facade og sadeltag.
Stuehuset er opført i halvandet plan, og hele førstesalen er isoleret i 2018. Rustikke plankegulve og synlige bjælkekonstruktioner kendetegner boligen, der fremstår med mange originale detaljer. Bemærk eksempelvis de dekorative dørkarme og det elegante loft, der pryder pejsestuen. Fra pejsestuen er der både forbindelse til en spisestue med brændeovn og til en tredje stue, der har loftroset og franske døre ud til en sydvendt terrasse.

Endnu et særligt opholdsmiljø er husets køkken-alrum, der ligeledes har pejs og udgang til terrasse. Dagens kok får fornemme rammer i det specialfremstillede køkken, der er udført med køkkenø og smukke mahogni-bordplader. Samme design er desuden valgt for hjemmets to badeværelser.
Huset indeholder endvidere syv værelser, et kontor og et bibliotek samt et gæstetoilet og en sauna. Her er også et viktualierum og et vaskerum, og på førstesalen får I et stort loftsrum til opbevaring.

En ejendom som denne bør uden tvivl opleves ved selvsyn, så kontakt os for en fremvisning allerede i dag – vi glæder os til at byde jer velkommen til St. Broholm!
10Antal rum
1940Ombygget
3Antal toiletter
29726 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.438 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,004 / 15.826 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Melanie Granov
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

melanie@home.dk

62214200

62214200