Skovmøllevej 21B, 5881 Skårup Fyn

180 m2 landejendom

Kontant 2.795.000 kr.

Ægte landidyl til hele familien nær Skårup og Svendborg By


Et stærkt fællesskab og masser af charme

Lidt syd for Skårup ligger denne nydelige ejendom, hvor I får muligheden for at udleve jeres drømme om fællesskab og idyllen på landet. Beliggenheden tæt på både skov, strand og hverdagens gøremål sætter prikken over i’et.
Den flotte bindingsværksejendom fra 1777 er i dag indrettet med to ideelle anparter, hvoraf den ene er Skovmøllevej 21B. I har således jeres egen velindrettede og moderne bolig, mens den store grund og udhusene med tonsvis af muligheder er fælles. Det betyder, at havearbejdet og vedligeholdelsesindsatsen er den halve, ligesom I kun skal lægge halvdelen af udgifterne.
I fællesskab har I en hektar jord, og det giver et stort potentiale. Allerede nu er der frugttræer og bærbuske, som gavmildt deler ud af varerne hele sæsonen. En køkkenhave er der også, mens andre dele af den børnevenlige grund er overladt til dyrene og naturens forvaltning. Omgivet af den grønne eng smager frokosten endnu bedre. Til ejendommen knytter sig desuden en separat lejlighed, der kan bruges til gæster og eksempelvis udlejning via Airbnb, samt en række udbygninger, hvor de kreative sysler med blandt andet musik, cykler og træarbejde har optimale forhold.
Inden døre er I tilgodeset af masser af plads, og i midten af det hele ses den rummelige stue og køkken-alrummet. Loftet er ført til kip, og lyset strømmer ind gennem de sprossede vinduer. De blotlagte hanebånd og det synlige bindingsværk bidrager også til det charmerende udtryk. Det resterende af huset er indrettet med fire værelser, et badeværelse, et toilet og et bryggers.
Endelig skal den suveræne adresse fremhæves. I bor på landet, men ikke desto mindre er I tæt på Skårup, hvor der er skole og indkøb. Ud for haven rejses en skov, så her bliver snart endnu grønnere, og hvad end I skal mod Svendborg eller mod vandet, så kan distancen tilbagelægges på cykel.
Kom og se nærmere.
6Antal rum
1777Byggeår
2Antal toiletter
10000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.548 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,101 / 12.708 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Mahler
home Svendborg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

markm@home.dk

62214200

62214200