Møllegårdsvej 6, Gravvænge, 5882 Vejstrup

199 m2 landejendom

Kontant 4.645.000 kr.

Stemningsfuld landvilla ved Svendborg


6,3 hektar med mulighed for hestehold og jagt

Hvis du drømmer om det uforstyrrede liv på landet i pagt med naturen, så er denne ejendom et godt bud på din drømmebolig. Grunden måler 6,3 hektar og støder op til skoven, og her får du masser af natur omkring dig, ligsom her er god plads til at drive jagt og holde heste eller andre husdyr. Ejendommen ligger nord for Svendborg, og selvom du er omgivet af smuk natur og høj himmel, så har du kun fem kilometer til alle hverdagens nødvendigheder i Tved.
Villaen fordeler sig på to etager plus en praktisk kælder med et vaskerum og et disponibelt rum. Stueplanet byder velkommen i en stor, indbydende entré, og foruden et badeværelse består etagen af store, luftige opholdsrum. I køkkenet er der god plads til at være sammen om at lave mad, og de to stuer giver mulighed for at indrette en spisestue og en dagligstue. En integreret udestue byder på ekstra plads, og vinduespartier fra gulv til loft giver et skønt lysindfald.
Førstesalen rummer to gode værelser, der begge er af en god størrelse. Etagen byder også på et toilet, en hems, et multirum med loft til kip og frilagte hanebånd samt en møblérbar repos, hvorfra vinduespartier i hele den vestvendte gavl giver en smuk udsigt til de naturskønne omgivelser, der tager sig særligt smukt ud i solnedgangen.
Huset er omkranset af terrasser, hvor sommerens sol kan nydes dagen lang. Haven er nem at holde, og omkring gårdspladsen findes gode udhuse med mange muligheder.
Grunden er et overflødighedshorn af smuk natur, og her er frodige skovstykker, grønne enge og flere søer. Her er mange små, uforstyrrede pletter, hvor freden kun forstyrres af fuglenes sang, og med beliggenheden direkte op til skoven er her et rigt og varieret dyreliv.
Skole, daginstitution og idrætsfaciliteter findes i Tved kun fem kilometer fra adressen, og køreturen til Svendborgs centrum tager kun ti minutter. Med ni kilometer til motorvejen kommer du også nemt og hurtigt videre omkring.
Kontakt os allerede i dag.
5Antal rum
1904Byggeår
2Antal toiletter
63099 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.647 kr.

Udbetaling

235.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,668 / 21.054 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200