Hjeddingvej 5, 6870 Ølgod

260 m2 landejendom

Kontant 1.748.000 kr.

Skøn beliggende landejendom lidt udenfor Ølgod - 3.5 hektar god tilhørende jord


Mulighed for at sætte eget præg og skabe drømmen i cykelafstand til byen

Hjeddingvej 5 i Ølgod er en helt fantastisk landejendom med enestående muligheder for et liv i smukke omgivelser og med masser af plads til at realisere dine drømme om et dyrehold eller andre spændende aktiviteter.
Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen, hvilket giver en rolig og fredelig atmosfære, og samtidig er den tæt på Ølgod, hvor du kan finde alle de nødvendige faciliteter til dagligdagen. Skolen er også indenfor cykelafstand, så børnene kan nemt komme til og fra skole.
Når det kommer til selve boligen, er der rig mulighed for at sætte dit eget præg på den. Med så meget plads at boltre sig på, er der utallige muligheder for at skabe et hjem, der passer præcis til dine ønsker og behov.
Udover selve boligen er der også flere gode udbygninger på ejendommen, som giver dig endnu flere muligheder for at skabe dit drømmehjem. Du kan bruge dem til dyrehold, gildesal eller lignende. Der er simpelthen ingen grænser for, hvad du kan gøre med denne ejendom.
Men det er ikke kun indendørs, at du kan udfolde dig. Med en stor grund omkring ejendommen er der masser af plads til at lade dine kreative kræfter få frit spil. Du kan anlægge en smuk have med blomsterbede og grønne områder, eller du kan oprette en mark, hvor du kan lade dine dyr græsse og trives.
Alt i alt er Hjeddingvej 5 i Ølgod en fantastisk landejendom, der emmer af muligheder og potentiale. Hvis du drømmer om et liv i smukke omgivelser, hvor du kan udfolde dig frit og skabe dit eget drømmehjem, så er denne ejendom helt sikkert noget for dig.

Ring til home Varde på tlf. 76 88 86 22 og book en fremvisning allerede i dag.
14Antal rum
1975Ombygget
35416 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.748.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.504 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,126 / 8.091 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Hjørngaard Steffensen
home Varde

Partner, Ejendomsmægler

simonhs@home.dk

76888622

76888622