Velkommen hos home Varde

Din lokale ejendomsmægler

home Varde er en af byens førende ejendomsmæglerforretninger og kan bryste sig af at have byens korteste liggetider på boliger.

Vores forretning er en del af home-kæden, og vi har, på den baggrund, et stærkt køberkartotek. Herigennem finder mange boligkøbere drømmeboligen.

I forretningen er vi tre ejendomsmæglere, der alle har et indgående lokalkendskab. Vi sætter en ære i, at vores kunder altid oplever god service og rådgivning, når de henvender sig til os. I vores daglige mæglerarbejde vægter vi derfor tillid, et højt fagligligt niveau og tæt dialog med vores kunder højt.

Som ejendomsmæglerforretning har vi et stort netværk i de omkringliggende byer. Ligeledes har vi et godt samarbejde med home-forretningerne i Bramming og Ribe.

Gennem en bred markedsføring i vores boligavis og via markedsføring på Facebook når vi ud til vores købere lokalt, regionalt og nationalt. Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, som er særligt uddannede i at rådgive købere. 

Leder du efter et nyt hjem? Så find boliger til salg i Varde, syd og nord, Møllekvarteret, Sletten, Bjerget, Sydslunden, Sygehuskvarteret og Alslev m.fl. på home.dk eller i forretningen på Nordre Boulevard 118 i Varde. Vores ejendomsmægler viser dig gerne boliger, der matcher dine behov og ønsker.

Ved salg af liebhaverejendomme har vi ligeledes et stort netværk til købere af disse ejendomme. Her gør vi særligt brug af home´s lokale/regionale og nationale kendskab. Uanset hvilken type bolig du ønsker at købe/sælge, løfter vi opgaven - ingen opgaver er for store eller for små for os.

Mød os hos home Varde

Flemming Dreyer

Indehaver, Ejendomsmægler

Jesper Lind Johansen

Indehaver, Ejendomsmægler

Michael Grue

Indehaver, Ejendomsmægler

Simon Hjørngaard Steffensen

Partner, Ejendomsmægler

Torben Jørgensen

Sagsbehandler

Benjamin Rasmussen

Praktikant

Lene Thulsted Bertelsen

Sagsbehandler

Ulf Rogge

Køberrådgiver

Flemming Dreyer

Jesper Lind Johansen

Michael Grue

Simon Hjørngaard Steffensen

Torben Jørgensen

Benjamin Rasmussen

Lene Thulsted Bertelsen

Ulf Rogge

Åbningstider

Praktisk information