Velkommen hos home Ringkøbing-Skjern

Din lokale ejendomsmægler

Enhver god ejendomshandel bygger på tillid. Tillid til, at din mægler kender markedet, kender området og kender dine behov. Vi gør derfor alt menneskeligt muligt for at leve op til din tillid og sikre dig et smidigt og effektivt forløb gennem hele salgsprocessen.

Tillid handler i høj grad om engagement. For vi brænder for det, vi laver, og går altid en ekstra mil for at få handlen til at lykkedes. Hos home Ringkøbing-Skjern vil du opleve en engageret, kompetent, ordentlig og personlig tilgang til din ejendomshandel. Vi er på hjemmebane i hele Ringkøbing-Skjern Kommune.

Vi opererer altså over et stort geografisk område med særligt fokus på boliger i Ringkøbing og Skjern, sommerhuse langs vestkysten, og landejendomme – og trods stor rækkevidde kender vi området som vores egen bukselomme.

En del af et stort netværk

Som navnet fortæller er vi en del af home-kæden. Vi har dermed adgang til et landsdækkende netværk af købere, et velafprøvet kædekoncept med Danmarks nok bedste markedsføring og en række stordriftsfordele, der kommer hver enkelt kunde til gode.

Samarbejdet med home-kæden betyder et højt niveau på alle parametre. Din bolig bliver præsenteret i bedst tænkelige stil med billeder og videoer af professionelle fotografer, gode beskrivelser af erfarne tekstforfattere og i et overskueligt design på bl.a. website, i annoncer og i salgsopstillinger.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt og kommunikation med dig som sælger. Derfor møder du en mægler, der sætter sig ind i din livssituation for at forstå dine ønsker, drømme og forventninger til boligsalget.

Alle handler er forskellige og med en personlig, empatisk og enageret indsats er det nemmere at komme i mål med salget. Forvent høj faglighed og personlig service!

Det får du hos home i Ringkøbing:

Høj servicekvalitet i hele salgsprocessen

Faste statusmøder

Åbent Hus-arrangementer

Synlig og markant markedsføring på forskellige platforme

Effektiv sagsbehandling

Tryghed i bolighandlen

Kontakt os i dag

Vi står klar til at være behjælpelig med dit boligsalg.

Mød os hos home Ringkøbing-Skjern

David Ørskov

Indehaver

Jan-Ole Kristensen

Ejendomsmægler & Valuar

Kirsten Aagaard Jensen

Sagsbehandler

Iben Nørregaard Basballe

Køberrådgiver

David Ørskov

Jan-Ole Kristensen

Kirsten Aagaard Jensen

Iben Nørregaard Basballe

Åbningstider

Praktisk information