Grønstræde 14, 4573 Højby

296 m2 landejendom

Kontant 5.995.000 kr.

Stor, lækker og gennemrenoveret ejendom med egen sø og kæmpe wow-faktor


Skønt beliggende midt i den Odsherred'ske natur

I smukke, naturomgivelser og på en kæmpestor grund med blandt andet egen sø, udbydes nu en super lækker liebhaverejendom. Her får I de lækreste rammer om livet i en villa, der perfekt rummer den naturglade og pladskrævende køber.
Om man er den store sammenbragte familie eller entreprenøren, der skal bruge plads til alt udstyret, så finder man vad man søger her på Grønstræde 14.

Vi er spændte på at præsentere denne smukke ejendom og på at finde de helt rette, nye beboere til villaen, der byder på omgivelser fra øverste hylde og et fantastisk udgangspunkt for livet, der er spækket med lækre detaljer.
På en grund på over 64.000 m2, hvor den smukkeste sø råder over dele af pladsen og som I kan kigge udover fra både hus og have, står denne ejendom og stråler i landskabet med et ligeså smukt og velholdt ydre som det kan bryste sig af indenfor.
Pladsen i villaen fordeler sig over halvanden plan med i alt seks værelser af varierende størrelser, hvoraf et af dem ligger i åben forbindelse med et rummeligt walk-in closet. Her er to lækre badeværelser, et stort spisekøkken, to store stuer og et velindrettet og funktionelt bryggers med plads til opbevaring og gode vaskefaciliteter.
Til huset hører desuden en stor, flot dobbeltcarport og fantastisk lækre og stemningsfulde udemiljøer.
Det er svært at beskrive huset med billeder og tekst, så det kommer til sin fulde ret. Her kommer den gamle ejendomsmæglerkliché; ”En ejendom, der absolut skal ses” altså til sin ret.
Gennem hele boligen og i den smukke have går de lækre løsninger, kvalitetsmaterialerne og sansen for detalje igen.
Grunden er utroligt smukt anlagt med gårdsplads, smuk flankeret grusbelagt allé, den store sø og terrasser under både åben himmel og overdække.
Vi glæder os utroligt meget til at vise jer rundt.

8Antal rum
2004Ombygget
2Antal toiletter
64914 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.498 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,343 / 27.124 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00