Fangel Bygade 14, Fangel, 5260 Odense S

189 m2 landejendom

Kontant 3.495.000 kr.

Odense S - Fangel - skøn landejendom med god placering i hyggelige omgivelser tæt ved alt


Dejlig og pæn istandsat ejendom med masser af plads i boligen og gode udhusbygninger

Yderst velholdt og præsentabel landejendom med dejlig villa og gode udbygninger. Her er plads til den store familie evt. med drøm om dyrehold eller mindre erhverv. Stuehuset er opført er med pudsede facader og cementtag, er oprindeligt fra 1918 med en gennemgående renovering i 1999.

Ejendommen er beliggende i en lille hyggelig landsby i det sydlige Odense og med et godt jordtilliggende i forlængelse af haven på i alt ca. 3 ha. Den er desuden centralt beliggende tæt ved bybus/offentlig transport, skoler og daginstitutioner samt indkøb i både Bellinge og Skt. Klemens samtidig er der kun ca. 11 km til Odense Centrum.

Ejendommen, som er yderst velholdt og pænt moderniseret indeholder:
Stort bryggers/baggang med klinkegulv, med adgang til et godt, stort værelse. Entré med svungen trappe til 1. sal, udgang til dejlig, stor og lys have-/udestue fra 2014 med troltekt loft til kip og adgang til terrasse via dobbelte skydedøre. Flot badeværelse med fliser, bruseniche, kar og vaske-/skabsarrangement. En dejlig stor spise-/opholdsstue med smukt trægulv, med adgang til ekstra værelse. Der er isat lyddæmpende termovinduer på hele facaden mod vej samt i havestuen.
Nyere køkken fra 2020 med flot trægulv og masser af skabsplads med flotte hvide elementer, alt i hårde hvidevarer bl.a. 2 ovne, stort køleskab og dejlig stor spiseplads med udgang til sydvendt terrasse, hvor der er udsigt over egne marker og bagvedliggende skov.
Fra køkkenet er der adgang til mindre, tør viktualie-/vinkælder med god højde. Der er gulvvarme i bryggers, entré, køkken samt i de 2 badeværelser.
1. salen indeholder: Trapperum med opbevaringsskab/rum og fordelingsgang. Soveværelse med indbyggede skabe, 3 gode værelser også med indbyggede skabe samt flisebadeværelse med vaske-/skabsarrangement og bruseniche.

Herudover er der en sidebygning i bindingsværk med tag i bølgeeternit (2002/2012), som indeholder et godt stort værksted/gildesal med varme, god stor garage med elektrisk port og stort disponibelt rum.

Af øvrige bygninger kan nævnes redskabsrum/hønsehus samt rummeligt carport til havetraktor mv. , højbeds-køkkenhave med drivhus. Dejlig, ugeneret have primært med græs, hvor der er masser af plads til at boltre sig samt enkelte anlagte bede omkring huset og frugttræer bagerst i haven.

Bemærk - der opvarmes med fjernvarme

6Antal rum
1918Byggeår
2Antal toiletter
30011 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.106 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,089 / 16.034 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Nielsen
home Hunderup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

moni@home.dk

66144233

66144233