Asserholmvej 1-3, 4390 Vipperød

292 m2 landejendom

Kontant 12.950.000 kr.

Ågerup, Vipperød


Fantastisk spændende landejendom med uanede muligheder og betagende omgivelser

Med udsigt over fjorden helt til den modsatte kyststrækning, hvor Odrup Skov breder sig ud i landskabet, og på en enorm grund med marker, enge, sø og al den åbne himmel man kan ønske sig, udbydes nu denne spændende landejendom.
Asserholmvej 1-3 er bebygget med et stort antal bygninger, der blandt andet tæller over udhuse, hal, stor kontorbygning med eget toilet og køkken, løsdrift, værksted, skure og et charmerende hovedhus, der rummer en skøn bolig med plads til familien og udsigt over den smukke grund og fjorden. 

Nuværende ejere har drevet katte- og hundepension, tømrerforretning og har tidligere både dyrket jorden og holdt kvæg.
Grunden er på over 16 hektar, hvoraf de 10 hektar lige nu er græsmarker. Her er altså oplagte muligheder for hestehold, hvor flere af de nuværende bygninger er yderst velegnede at etablere båse i og ridebane i, ligesom løsdrift nemt igen kan optages.
Her er uanede muligheder.
Hovedhuset rummer en fantastisk charmerende og velholdt bolig, der fordeler sig over to plan. Her vågner I hver morgen til de mest magiske skuer over fjorden, til Ordrup Skov og Munkholmbroen og til det spændende vildt- og fugleliv, der hver dag besøger grunden. Her er blandt andet hver morgen besøg af store flokke råvildt, ligesom området er et meget yndet sted for ornitologer og fuglekiggere, der valfarter til fra nær og fjern for at observere de mange, spændende trækfugle.
Både værelser og stuer i huset er rummelige og her kan nemt etableres flere værelser til den store familie. I stueetagen finder I et stort bryggers, en stor entré/forstue, badeværelse, gæstetoilet og kæmpestore fællesrum, der udgøres af to stuer en suite og et stort alrum.
På husets førstesal fordeler pladsen sig over en ekstra stue/møblerbar repos og to store værelser. Heroppe skaber den åbne kip med fritliggende hanespær og de mange vinduer en fantastisk stemning, hvor både udsigten og charmen kommer til sin fulde ret.
Med udgang fra stuerne i stueetagen er der etableret et stort terrassemiljø med en hyggelig udestue. Herfra er der udsigt til egen sø, til fjorden og videre udover himmel og fjord, så langt øjet rækker.
Velkommen til Asserholmvej, hvor mulighederne er uendelige og omgivelserne betagende.
5Antal rum
1999Ombygget
3Antal toiletter
166027 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

12.950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.871 kr.

Udbetaling

650.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

76,130 / 60.301 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael H. Jørgensen
home Holbæk

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

michj@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59