Alrøvej 47, Falling, 8300 Odder

180 m2 landejendom

Kontant 2.795.000 kr.

Skøn landbrugsejendom på 3,3 ha


FALLING - ODDER

Velkommen til denne skønne landbrugsejendom beliggende i rolige og naturskønne omgivelser. Her får I et charmerende gulstenshus i ét plan fra 1965 på 180 kvm, 3,3 hektar jord og en stor udbygning på 374 kvm - perfekt til jer, der drømmer om masser af plads til både bolig og hobby. 

Boligen fordeler sig over en stor og lys entré/fordelingsgang med plads til sko og overtøj.
En rummelig stue med spiseområde og sofaarrangement, her er der rig mulighed for at indrette rummet efter jeres ønsker og behov. Det store vindues- og terrasseparti giver et dejligt lysindfald og skaber en fantastisk forbindelse mellem inde og ude. 
I får et flot og velholdt HTH køkken med god spiseplads, perfekt til brug i hverdagen. 

Der er fem gode værelser, hvor to af dem er med skabsvæg fra HTH. Værelset mellem køkken og stue, har oprindeligt været en del af stuen.

Bryggerset er praktisk, med vaskefaciliteter, fyr og udgang til haven-

Derudover er der et toilet og et badeværelse med badekar.
Ejendommens udbygning er med sine mange anvendelsesmuligheder en fantastisk bonus for jer som ønsker at udfolde jeres hobbyer, hvad end det er hestestald med udgang til egen mark, værksted, opbevaring af biler og maskiner eller hvad I måtte drømme om. 
Den dejlige have og grund omkring ejendommen giver rig mulighed for at skabe hyggelige udendørs opholdsområder til afslapning eller underholdning, hvor I kan nyde roen og naturen.

Fra denne perle bosætter I jer nær både Gylling, Ørting og Odder, som har indkøb, skoler og alt hvad I har behov for i dagligdagen. Derudover er der kun 5 km til den nærmeste kyst – så spring på cyklen og kør en tur til vandet, hvor en dukkert måske kunne friste. Sondrup Bakker ligger også inden for cykelafstand, og er et smukt kuperet skovområde, der lægger op til mountainbiking eller lange spadsereture.

Lyder det som noget for jer? Ring til home Odder på tlf. 86 54 33 22
5Antal rum
1965Byggeår
2Antal toiletter
33000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.428 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,091 / 12.859 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22