Erhverv til salg
Erhverv - Investering

Springstrup 7-9, 4300 Holbæk

10397 m2 lager & produktion

Kontant 26.000.000 kr.


 
 
 

 
Investeringsejendom beliggende ved holbæk Megacenter. Grundarealet udgør 27.470 m2. og består af 4 bygninger, som udgør et samlet bygningsareal på 10.397 m2. 
Der er få km til motorvejen og fornuftige tilkørselsforhold også for tung trafik. Mange parkeringspladser mod syd.  
Ejendommen er en god produktionsejendom, som er opført i gule mursten med eternittag og en ejendom, der i mange år husede Dines' fabrikker der producerede og eksporterede kyllingeslagterier til det meste af verdenen. Bygningsmassen består af en kontorafdeling med lyse kontorer i varierende størrelser, showroom samt personalefaciliteter herunder også omklædning og badefaciliteter.  Produktion og lager sker i sammenhængende overvejende søjlefri haller. Mange porte sikrer rigtigt godt vareflow og gør det muligt at have flere samtidige og forskellige produktionslinjer, hvis dette måtte ønskes. De nuværende haller er  af den største  lejer specielt indrettet med ståltanke m.v. bl.a. til produktion af sæber, rensemidler, disinfektionsmidler m.v. der eksporteres til en række lande. 
 
Bygningsmæssigt sker opvarmning med naturgas. Der er blevet installeret en stor ny kompressor, der kan opvarme bygningerne på anden vis. Kontorbygningen er netop blevet ekstra isoleret.

Ejendommen kan evt. erhverves som selskabshandel. 

Økonomi

Kontantpris

26.000.000 kr.

Afkast

7.89 %

Lejeindtægt

2.750.572 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Zander Olsen
home Holbæk

Ejendomsmægler, Valuar MDE

zander@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59