Vilstrup Bysving 35, Sønder Vilstrup, 6100 Haderslev

141 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Sønder Vilstrup


Lys og indflytningsklar villa

Vil I gerne være en del af et aktivt og levende samfund med mange børnefamilier og spændende initiativer? Så er dette eksemplar på Vilstrup Bysving i Sønder Vilstrup – kun syv minutters kørsel syd for Haderslev – et helt oplagt bud.

Villaen er en moderne et plans bolig hvor I bydes velkommen i en dejlig lys entre med direkte adgang til et åbent køkkenalrum. Køkkenet er dejligt lyst og med masser af skabsplads og i forlængelse finder I alrummet med mulighed for at dække op til hele familien, sociale arrangementer eller en hyggelig aften med brændeovnen tændt. Dejligt lys og indbydende dagligstue, med udgang til haven.

Den anden afdeling af huset byder på et soveværelse samt et børneværelse begge værelser med godt lysindfald. Her finder I også boligens badeværelse med bruseniche samt bryggers hvor der er mulighed for vaske- og tørrefaciliteter. Fra bryggers er der udgang til grusbelagt indkørsel.

Haven er dejlig nem at passe, da den hovedsageligt er anlagt i græs med velduftende blomsterbede og buske. Derudover en rigtig fin carport med integreret skur til opbevaring.

Er dette boligen for jer, så tøv ikke med at kontakte Home Haderslev – Vojens for at høre mere om ejendommen.

3Antal rum
2007Byggeår
705 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.312 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,544 / 5.956 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545