Viborgvej 825, Lading, 8471 Sabro

129 m2 villa

Kontant 1.998.000 kr.

Skøn villa på stor grund, garage, fantastik udsigt og med naturen som nabo!


SABRO - LADING

I kan nu blive ejer af denne skønne og charmerende villa, opført i 1906, beliggende på en stor og dejlig grund med en skøn udsigt til den dejlige natur ved Lading Sø. Ejendommen fordeler sig over 2 plan og byder på en skøn stor have samt en tilhørende god og praktisk garage. Man er placeret lige uden for Sabro By, og derudover har man en god infrastruktur til både Hammel By og Aarhus C, som ligger henholdsvis ca. 10 og 16 km herfra. Et dejligt og oplagt huskøb for dem, der søger deres første bolig.
Ejendommen:
På en stikvej til Viborgvej ankommer man til ejendommen og dens over 1.200 m2 store grund. Foran ejendommen har man adgang til en praktisk garage, og i forlængelse heraf findes to disponible rum, som man også har adgang til udefra - oplagt til værksted, hobbyrum eller bare opbevaring. Udearealerne er skønne med masser af plads i form af både en stor have og flere terrassearealer, hvor der er rig mulighed for at fange solen det meste af dagen. 
Indenfor i ejendommen bydes man velkommen i en entré med plads til sko og overtøj. Køkkenet er stort og funktionelt med god arbejdsplads og mulighed for en lille spiseplads. I forbindelse hermed har man opholdsstuen, som giver mulighed for både spiseafdeling og tv-/sofaafsnit. Yderligere byder husets stueplan på et stort og regulært soveværelse med skabsplads samt adgang herfra til endnu et værelse, som er oplagt til kontor eller garderoberum. Derudover et nydeligt badeværelse med toilet, bruseniche og vaskefaciliteter. Fra opholdsstuen er der trappeopgang til 1. salen, og et rummeligt og skønt opholdsrum med kvist og et godt lys. Herudover endnu to regulære værelser samt et fint stort toilet.
Området:
Ejendommen er beliggende i byen Lading, ca. 5 minutters kørsel fra Sabro By, og som blandt andet er kendt for det populære 'Ostemejeri' og Lading Sø, med nogle omkringliggende skønne naturområder. Lige ved ejendommen findes offentlig transport, og Sabro By byder både på indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter. Skoledistriktet er Søndervangsskolen i Hammel.
home byder velkommen til en god og hyggelig boligoplevelse.
5Antal rum
1906Byggeår
2Antal toiletter
1236 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.723 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,562 / 9.183 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Tilst - Sabro

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

8615 2700

8615 2700