Viborgvej 116, Hasle, 8210 Aarhus V

155 m2 villa

Kontant 4.245.000 kr.

AARHUS V - v/ Høje Hasle


Skøn og rummelig familievilla i 1 plan på bynær placering med hele 5 soveværelser

home åbner nu døren op til denne skønne 1-plans villa ved det bynære villakvarter, Høje Hasle! Et godt familiehus med kort afstand til Aarhus City samt storbylivet. Her har I nu muligheden for at erhverve jer en rummelig bolig med 5 soveværelser, 155 m2 bolig + "udestue" og garage, samt en dejlig privat have bag huset med hyggelig terrasse i dejlige omgivelser. 
Der er separat indgang entré/fordelingsgang med plads til overtøj og sko. Herfra træder man ind i boligens rummelige stue med udgang til "udestuen". I stuen er der god plads til både kontorafdeling, TV-/sofagruppe og spiseafsnit. Derudover separat, flot HTH-køkken fra år 2021  med lille spiseplads, hvor nogle ville åbne op til stuen og skabe køkken-/alrum. Lyst badeværelse med toilet, vask og bruseniche - samt hele 5 soveværelser. Slutteligt godt bryggers med vaskefaciliteter og et toilet bag skydedøren. 
I garagen har I plads til motorkøretøj eller opbevaring, cykler og haveredskaber. Derudover har I en carport med god plads til bilerne. 
Summeret op: En god mulighed for at få sig en rummelig familievilla med mange gode hjerterum og værelser. Med en central beliggenhed i eftertragtede omgivelser med kort afstand til Aarhus by, ligger huset særdeles attraktivt. Godt nok på Viborgvej, men med dejlig ro i huset og den skønneste, private have bag ejendommen. Området er kendt for sine imødekommende og rare beboere samt den korte afstand til rigtig gode muligheder for skole, indkøb, motorvejsnetværk og ikke mindst Aarhus City. Skoledistriktet er den populære Hasle Skole, som ligger i ca. 600 meters tryg gåafstand fra ejendommen.
home åbner døren op til en indbydende bolig...
6Antal rum
2021Ombygget
2Antal toiletter
789 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.250 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,349 / 19.609 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700