Vestre Stationsvej 27, 5762 Vester Skerninge

112 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Charmerende villa i Vester Skerninge


Et hjem med sjæl og skøn lukket have

Drømmer du om et hjem, der kombinerer klassisk charme med moderne bekvemmeligheder? Vestre Stationsvej 27 i Vester Skerninge er lige, hvad du søger. Her får du en villa med en beliggenhed, der gør hverdagen nem og bekvem.

Ejendommen fra 1948 er en klassisk, rød murstensvilla med et rødt tag. En muret trappe fører op til hoveddøren, og en stor dobbelt carport sikrer, at der er plads til både bil og opbevaring. Med en bolig på 112 kvadratmeter, en kælder på 100 kvadratmeter og en grund på 625 kvadratmeter er der rigelig plads til hele familien.

Indenfor starter turen i entréen, hvor en trappe fører op til første sal. Fortsætter du ind i hjemmet kommer du til køkkenet, indrettet i hvidt med et mørkt mosaikgulv. Køkkenet leder naturligt ind i de to stuer en suite, der vender mod syd og har direkte udgang til terrassen. Stueplanet afsluttes med et værelse, der har forbindelse til et badeværelse med bruseniche i glasbyggesten.

En tur op ad trappen afslører førstesalens rummelige værelse med indbyggede skabe. Og skulle du have brug for mere plads, så byder kælderen på flere muligheder. Her er en praktisk indgang, et vaskerum og et viktualierum samt yderligere fire disponible rum, der kan bruges til alt fra opbevaring til hobbyprojekter.

Udenfor finder du en lukket have med ældre beplantning og små hyggekroge, samt en solrig, ugeneret træterrasse med trappe ned til haven. Derudover er der også et redskabsskur og et drivhus for den haveinteresserede.

Beliggenheden er ideel. Du bor centralt i Vester Skerninge, kun ti minutters kørsel fra Svendborg. Alt fra indkøb til skole og daginstitutioner ligger inden for 400 meters afstand. Der er også gode busforbindelser og en idrætshal i gåafstand.
Dette er et hjem med en god atmosfære, der skal opleves. Kontakt os for en fremvisning.
5Antal rum
1948Byggeår
625 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.343 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,811 / 4.583 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bo Christiansen
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

anbo@home.dk

62214200

62214200