Vestre Havnevej 8, Havnebyen, 4583 Sjællands Odde

136 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

Med en storslået udsigt over himmel og hav


Ejendom tæt på hyggeligt havnemiljø - i fredfyldte omgivelser

Med en storslået udsigt over himmel og hav fra den flotte stue på husets førstesal får I her noget, der er de færreste forundt. Villaen er opført i 1977 med en planløsning, der understøtter den moderne levestil og gemmer på mange spændende muligheder.
På Vestre Havnevej 8 kommer I til at bo i fredfyldte omgivelser og samtidigt tæt på et utroligt hyggeligt og levende lokalmiljø med mange, nye spændende tiltag. Omkring havnen er livet de seneste år blomstret med mikrobageri, hyggelig kaffebar, vinterbadeforening med sauna og lækre omklædningsfaciliteter, restauranter og meget mere.
Havn og hav ligger en kort gåtur fra huset.
Villaen er opført med fokus på masser af naturligt lysindfald og en planløsning, der fordeler pladsen godt og imødekommer den moderne levestil med åbne og indretningsvenlige fællesrum og funktionelle faciliteter.
I stueplan er pladsen fordelt over en stor, todelt stue, der ligger i åben forbindelse med husets velindrettede køkken. Rummet er badet i smukt lys fra terrassedøre og store vinduespartier. I stueplan finder I desuden et praktisk og rummeligt bryggers, husets ene badeværelse og en god entré med indbygget skab og trappe til førstesalen.
På førstesalen bliver I mødt af et imponerende syn. Når I træder op i den store stue, der mod nord har den smukkeste udsigt gennem store glasskydedøre over himmel og hav. Herfra har I adgang til en hyggelig, overdækket altan, hvor udsigten kun bliver mere imponerende.
Etagen er også indrettet med to gedigne værelser samt husets andet badeværelse.
Alle faciliteter gennem hele huset fremstår pæne og brugbare, ligesom I her også får muligheder for at sætte eget præg på udtrykket af jeres nye hjem.
Til huset hører en hyggelig og vedligeholdelsesvenlig have med fliseterrasser, plæne og fin beplantning. Langs huset er anlagt en lang indkørsel med plads til flere biler, der fører op til en fin carport.
Vi glæder os til at vise jer rundt.

4Antal rum
1977Byggeår
2Antal toiletter
471 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.759 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,406 / 8.215 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Nykøbing Sjælland

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00