Vestermarksvej 3, Ørum Kirkeby, 9320 Hjallerup

122 m2 villa

Kontant 248.000 kr.

Bolig med mulighed for at sætte dit eget præg


God stor grund med mange muligheder


Vestermarksvej 3 i Ørum Kirkeby byder dig velkommen til en ejendom med en række attraktive kvaliteter. Denne bolig, spredt over 122 kvadratmeter fordelt på to plan, er beliggende på en rummelig grund på 1270 kvadratmeter, hvilket giver dig masser af plads til at realisere dine idéer og sætte dit eget præg på stedet

Når du træder ind i ejendommen, bliver du mødt af en entré med god plads til at opbevare dine sko og jakker, hvilket gør det nemt at holde orden. Derfra kan du bevæge dig ind i den store og rummelige stue, der har gode muligheder for hygge med familien. Den åbne forbindelse mellem køkkenet og spisestuen gør det muligt for dig at være en del af hyggen, samtidig med at maden tilberedes. En fordelingsgang fra køkkenet giver adgang til et badeværelse og et funktionelt bryggers, hvilket gør hverdagen mere bekvem.
På første sal finder du et repos, hvorfra du kan træde ind i to velindrettede værelser samt et disponibelt rum. Dette giver dig mulighed for at tilpasse disse rum efter dine behov, om det så er som soveværelse, kontor eller opbevaringsplads.

Denne ejendom er ikke kun begrænset til boligen alene. Du får også glæde af en stor grund med mange muligheder for at sætte dit eget præg. Derudover har ejendommen en praktisk garage med tilstødende værksted, der giver dig ekstra plads til opbevaring af dine ejendele, bilparkering og mulighed for kreative projekter eller lige hvad du står og mangler ekstra plads til i din hverdag.

Har dette fanget din interesse, så kontakt os allerede i dag på 96 38 38 00 eller på dronninglund@home.dk

3Antal rum
1977Ombygget
1270 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

248.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.104 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

1,460 / 1.150 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Dronninglund

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

96383800

96383800