Velkommen hos home Dronninglund

Din lokale ejendomsmægler

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler, og den position arbejder vi hårdt for at gøre os fortjent til hver dag. Hos home Dronninglund brænder vi for vores arbejde og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige ejendomsmægler. Vi holder os altid opdateret på, hvad der rører sig på boligmarkedet og er specialister i alle faser af en bolighandel. Vi tilbyder salg af helårsboliger, mindre landsbrugsejendomme, grunde, andelsboliger, ejerlejligheder, fritidshuse og fritidsgrunde.

Vores primære salgsområder er Dronninglund, Hjallerup, Asaa, Agersted, Flauenskjold, Klokkerholm, Melholt, Rørholt, Thorup, Ørum, Ravnstrup, Try, Geraa, Ørsø og Dorf.

… Selvfølgelig er alle jer med en bolig udenfor byskiltene også omfattet af vores primære salgsområde.

STÆRKT LOKALT KENDSKAB
Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. Hos home Dronninglund får du et lokalt mæglerteam, som kender lokalområdet og har fingeren på pulsen i boligmarkedet. Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig samtidig med, at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

EFFEKTIVT SALG OG BEDSTE KUNDESERVICE
Vi bestræber os på at give dig den bedste kundeservice og et effektivt salg. Uanset, om du skal købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at hjælpe dig.

Find din nye bolig her på hjemmesiden eller besøg os på Facebook eller i vores forretning. Vi glæder os til en gratis og uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

 

Mød os hos home Dronninglund

Mark Holm Frost

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

Mikkel Boje

Salgschef

Ole Randorf Jørgensen

Ejendomsmægler MDE

David Grønbech Andersen

Salgstrainee

Nikolaj Brønnum Fyenbo

Salgstrainee

Teddy Jensen

Salgstrainee

Mark Holm Frost

Mikkel Boje

Ole Randorf Jørgensen

David Grønbech Andersen

Nikolaj Brønnum Fyenbo

Teddy Jensen

Åbningstider

Praktisk information