Velkommen hos home Brønderslev

Din lokale ejendomsmægler

VI GØR OS FORTJENT TIL DIN TILLID:

Den bedste bolighandel bygger på tillid. Tillid til, at din mægler kender markedet, kender området og kender dine behov. Vi gør derfor alt menneskeligt muligt for at leve op til din tillid og sikre dig et smidigt og effektivt forløb gennem hele salgsprocessen.

VI ER ENGAGEREDE:

Tillid handler i høj grad om engagement, og vi brænder for det, vi laver og gør selvfølgelig lidt ekstra for at få handlen til at lykkes. Hos os i home Brønderslev vil du opleve en engageret, kompetent, ordentlig og personlig tilgang til din bolighandel med medarbejdere, der er på hjemmebane i Brønderslev, Løkken og omegn.
Vi sælger, som navnet jo siger, boliger i Brønderslev og opland - herunder Løkken. Vores mæglere er specialister i alle faser af en bolighandel, og vi tilbyder salg af såvel fritidshuse som helårsboliger.

Fra vores kontor i Brønderslev – Vendsyssels hjerte - er der kun 15 minutters kørsel til Vesterhavet og Løkken-området, som vi kender rigtigt godt. Området står vores hjerter nær, et sted hvor vi er kommet hele vores liv – og stadig gør. Tiltrukket af det samme som mange sommerhusejere der - den dejlige natur og den skønne sommerstemning.

Vi er en del af et stort netværk – til din fordel

Vi en del af home, der er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde med 178 butikker. Vi har dermed adgang til et stort landsdækkende netværk af købere, et velafprøvet kædekoncept med Danmarks nok bedste markedsføring og en række stordriftsfordele, der kommer dig til gode som kunde hos os.
Vi præsenterer din bolig i bedst tænkelig stil med billeder og videoer af professionelle fotografer, gode beskrivelser af erfarne tekstforfattere og i et overskueligt indbydende design på bl.a. website, i annoncer og i salgsopstillinger.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt og kommunikation med dig. Derfor møder du hos os en mægler, der sætter sig ind i din livssituation for at forstå dine ønsker, drømme og forventninger til boligsalget.
Alle handler er forskellige og med en personlig, empatisk og engageret indsats er det nemmere at komme i mål med salget. Forvent høj faglighed og personlig service!

Det får du hos home Brønderslev

Personlig service i hele salgsprocessen
Engagement og faglig stolthed
Faste statusmøder
Åbent Hus-arrangementer
Synlig og markant markedsføring på forskellige platforme
Effektiv sagsbehandling
Tryghed i bolighandlen

Kontakt os i dag

Vi står klar til at være behjælpelig med dit boligsalg.

Kom godt hjem!

Mød os hos home Brønderslev

Pernille Muhlig

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Marc Rembrandt

Ejendomsmægler, MDE

Mathias Borup

Trainee

Karina Høgholm Aarup

Køberrådgiver

Pernille Muhlig

Marc Rembrandt

Mathias Borup

Karina Høgholm Aarup

Åbningstider

Praktisk information