Vesterled 55, 6851 Janderup Vestj

285 m2 villa

Kontant 1.298.000 kr.

Rummeligt dobbelthus - der i dag er opdelt som 2 boliger


Beliggende i hyggelige og attraktive Janderup.

Til salg hos home Varde udbydes dette rummelige dobbelthus i Janderup! 

Velkommen til dette hyggelige dobbelthus! Her får du en unik mulighed for et rummeligt hjem med to separate boligenheder. Den nuværende ejer bebor selv den ene enhed og har udlejet den anden, hvilket giver et godt tilskud til egen husleje. Man kan også vælge at udleje begge enheder, som gør boligen til en ideel investering - eller udnytte muligheden for flere generationer samlet samme sted.

Vesterled 55 byder på i alt 265 kvadratmeter boligareal, fordelt på to velindrettede enheder. Begge boligenheder er rummelige og med god plads. Der er fælles varmeanlæg (pillefyr, 5-6 paller årligt), som deles af de 2 boliger. Derudover er der solfangere på taget (120 rørs vakuumanlæg) til varme og varmt vand.

Bolig 1:
I stueplanen finder man: entré, køkken/alrum med flot køkken - fungerer som det daglige samlingspunkt. En rummelig dagligstue. Et rummeligt soveværelse, samt et bryggers og et lyst badeværelse. På første sal finder du to lyse og gode, rummelige værelser, samt et loftrum til opbevaring mv.

Bolig 2 (udlejet):
I stueplanen finder man entré/bryggers, Et rummeligt køkken/alrum. En dobbelte stue hvor man både kan have daglig- og spisestue. Et gæstetoilet. På første sal er der et lyst badeværelse og hele fire gode værelser, der tilbyder rigelig plads til familie og gæster.
Der er endvidere en carport, et værkstedsrum, fyrrum og et skur. Haven er nem og overskuelig, og med udsigt til marker.


Fra boligen er der kort afstand til indkøb, skole, børnehave samt togstationen hvis man skal mod enten Varde eller Oksbøl.
Lyder denne bolig som noget for dig? Så kontakt home Varde for en fremvisning eller mere info omkring boligen. Vi glæder os til at vise huset frem!

9Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
965 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.630 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,565 / 6.042 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Grue
home Varde

Indehaver, Ejendomsmægler

mgrue@home.dk

76888622

76888622