Vandværksvej 15, Torrild, 8300 Odder

246 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

Stor moderniseret ejendom med mulighed for tilkøb af jord!


ODDER - TORRILD

I den mindre by Torrild, et hyggeligt bysamfund med et aktivt foreningsliv og mange børnefamilier, ligger dette skønne nedlagte landbrug. Grunden er på 4.343 kvm men med mulig for at øge arealet helt op til 19.497 kvadratmeter. 

Ejendommen er med sine 246 kvadratmeter, ideel til børnefamilien med både små og store børn, eller jer med den pladskrævende hobby, selvstændigt erhverv eller som drømmer om hestehold, hvor hestene kan gå på egne marker, som ligger direkte i forlængelse af haven. 

I stueetagen træder I ind i den rummelige entré med trappen til 1. sal. Fra entréen har I direkte adgang til et stort værelse/kontor og åbent køkkenalrum med plads til både spise- og sofaarrangement, hvor den store karnap skaber et smukt lysindfald med udsigt ud over have og marker.

Fra køkkenalrummet er der et bryggers, et godt disponibelt rum og en baggang med mulighed for reetablering af direkte udgang til "stalden", og med udgang til det dejlige sydvendte gårdmiljø med solkroge, læ og haven med god plads til at børn og voksne kan boltre sig med leg og aktiviteter, samtidig med at den er nem og passe. 
Fra bryggerset kommer I til den store stue med et gæstetoilet. Ovenover loftet, er der et uudnyttet loftsrum, hvorved ejendommens 1. sal kun strækker sig over den første del af huset. 

På 1. sal får I et rummeligt badeværelse med badekar, separat bruseniche og ubrugt sauna, der i dag benyttes som depot. Derudover er der tre gode værelser, hvoraf de to har en dejlig udsigt til have og marker fra de nyere kviste, samt et gennemgangsværelse. 
Der er lavet en alternativ plantegning, hvis der ønskes tre separate værelser. 

I "stalden" er mulighederne mange. Her kan der laves værksted, keramik, musikstudie eller reetableres to hestebokse, alt efter hvad I drømmer om. Her er også et stort tørt høloft, med adgang til det uudnyttede loftrum over beboelsen. 
Derudover er der en carport med integreret skur, med plads til trailer, samt et skur i haven. 

Odder by ligger kun 10 min herfra, og børnene har mulighed for at tage skolebussen dertil. Derudover er der under 30 min til Aarhus, Skanderborg eller Horsens.
Hvis dette kunne være noget for jer, så ring til home Odder på tlf. 86 54 33 22.
6Antal rum
1978Ombygget
2Antal toiletter
4343 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.562 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,383 / 8.295 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22