Vandlingvej 30, 6100 Haderslev

130 m2 villa

Kontant 1.575.000 kr.

Haderslev


Veludnyttet villa med god kælder og solceller

I den sydlige bydel af Haderslev finder vi denne veludnyttede villa med 130 m2 bolig og 52 m2 kælder, beliggende på Vandlingvej 30. Herfra er der kort afstand til flere af byens skoler, indkøb og børnepasningsmuligheder for de mindste. Villaen ligger på en 779 m2 stor grund, der byder på både have, gårdsplads samt en carport på 24 m2.

Via gangsti langs indkørslen kommer man frem til hoveddøren, hvor der er et overdækket indgangsparti med indbygningsspots som sikre et godt lys. Hoveddøren som åbner op til entré, der fordeler boligens rum i stueplan, samt giver adgang til kælderplan. Lukket køkken med hvide fronter og plads til spisesektion. Gæstetoilet. Dejlig lys daglig- og spisestue, der er nem at møblere og med brændeovn der spreder en god varme på de kolde aftener. Ønsker man sig et stort køkkenalrum, er der evt. mulighed for at sammenlægge disse to rum. I dagligstuen sikre de sydvendte vinduespartier et godt lysindfald i rummet og herfra er der også udgang til delvis overdækket sydvendt terrasse.
I modsatte ende af huset finder vi soveværelse med skabsvæg og udgang til terrasse. To gode børneværelser og et lyst badeværelse med brus.

I kælderplan finder vi vaskerum, værksted med egen indgang ud mod haven og gode disponible rum med plads til opbevaring.

Villaen opvarmes med fjernvarme og har solceller på taget, hvilket sikre lave forbrugsomkostninger.

Udenfor venter en stor forhave med plads til boldspil og leg, gode terrasseområder, stort brændeskur og et skur med plads til alle haveredskaber.

Der er kun 10 minutters kørsel til E45 fra ejendommen.

Hvis denne villa lyder som noget for jer, så tøv ikke med at kontakte os i dag for at høre mere.
4Antal rum
1965Byggeår
2Antal toiletter
779 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.575.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.048 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,158 / 7.231 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545