Ny pris

Valmuevej 16, 9380 Vestbjerg

163 m2 villa

Kontant 3.598.000 kr.

Vestbjerg - Kort afstand til Hammer Bakker samt med fantastisk udsigt


Arkitekttegnet villa på i alt på 250 kvadratmeter, heraf 87 kvm erhverv

På meget attraktiv beliggenhed på toppen af Blomsterbakken i Vestbjerg er denne unikke arkitekttegnet villa beliggende med fantastisk udsigt mod Aalborg. Villaen er beliggende på lukket og børnevenlig vej med sti direkte til byens populære skole, samt det naturskønne Hammer Bakker. Derud over er idrætshal, indkøb, busstop, børnehaver mv - alt sammen indenfor en radius af ca. 300 meter.
Villaen er beliggende på en spændende tiltalende grund, med en yderst velanlagt flot have med flere solrige terrasser.
Villaen samlede boligareal udgør 163 kvm derudover er der 87 kvm erhverv, så samlet er der 250 kvm, som familien kan gøre brug af. Desuden er der 24 kvm god kælder til god opbevaring samt 25 kvm carport, udover stort redskabsrum.

Villaen er løbende blevet renoveret, og fremstår med en eksklusiv og moderne indretning samt i en utrolig velholdt stand, og det er tydeligt at se, at sælger har passet særdeles godt på ejendommen. Der er brugt materialer i høj kvalitet hele vejen rundt.
Velkommen indenfor: Entre/fordelingsgang med flotte rustikke teglsten, der forgrener sig til 1. sal, videre ind til resten af boligen samt adgang til flot gæstetoilet.

Skønt køkken/alrum med flot tidløst inventar fra Uniform kombineret i træ/hvidt samt med kogeø i midten. Fra alrummet er der udgang til den dejligste terrasse med markise. Rummeligt bryggers med gode Miele vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggers er der udgang til en mindre terrasse samt carport. Stor og lys opholdsstue med store gulv til loft vinduespartier, derudover bringer masser af lys ind i til rummet, så har man et skønt udkig til den flotte have/terrasse. I stuen er der lagt nyere flotte parketgulv, samt der er brændeovn. Fra stuen er der udgang til den lækreste store terrasse.
Værelsesafdeling med 3 gode børneværelser alle med skabe og nye gulve samt og et flot indbydende badeværelse med lyse klinker, stor muret bruseniche samt lækker Uniform inventar kombineret i træ/hvide skuffer med smuk lys komposit bordplade med håndvask med Vola armatur. Fra værelsesgang går man få trin ned til soveværelse med tilhørende badeværelse. Fra soveværelset er der udgang til en mindre terrasse. Lækkert badeværelse i samme stil som det andet badeværelse. Denne del kunne også udgøre en dejlig teenageafdelingen. 2.sal. udgør en indbydende opholdsstue/multirum med udgang til overdækket altan, hvor man har den skønneste udsigt udover byen. Derud over er der 2 store værelser, som begge har udgang til den sydvendte altan. Fra begge rum er der den mest fantastiske udsigt mod Aalborg. Denne del af boligen udgør erhvervsdelen, så det kan danne rammer om det skønneste kontor. (*forsidebilledet er en visualisering)
6Antal rum
1981Ombygget
3Antal toiletter
960 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.598.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.916 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,741 / 16.524 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Houen Schuler
home Nørresundby

Ejendomsmægler MDE

lailas@home.dk

98 17 30 88

98 17 30 88