Værumvej 12, Vissing, 8370 Hadsten

135 m2 villa

Kontant 950.000 kr.

Energivenlig familievilla i naturskønne omgivelser


Hadsten

Kunne du tænke dig en energivenlig bolig der næsten betaler sit eget forbrug af varme og el? Det kan vi godt forstå! Og ved køb af denne bolig, vil det næsten være virkeligheden. 

Der er i dag stort fokus på energirigtige løsninger og det er også baggrunden for, at sælgerne her har investeret i flere energibesparende forhold heriblandt et solcelleanlæg, der leverer alm. strøm til boligen samt et solfangeranlæg, der benyttes til opvarmning af det varme vand. I vinterperioden bliver solfangeranlægget suppleret af pillefyret, så du også om vinteren kan varme vandet op med en billig løsning. Alt i alt en meget energivenlig løsning, som ikke ses ret mange steder.

Boligen er en rigtig familievilla, som lever op til den moderne indretning. Her er der børne- og forældreafdeling og i alt fire værelser samt en dejlig vinkelstue, hvor der er plads til at invitere familien til hygge.

De nuværende ejere har taget hånd om det meste. De har renoveret begge badeværelser og KVIK-køkkenet er ca. 10 år gammelt. Den dejlige udestue vil helt sikkert forlænge jeres sommer og bliver det for varmt at sidde inde, kan I altid rykke ud på den store flisebelagte terrasse, hvorfra I kan nyde at se jeres børn lege i haven. 
I haven er der plads til at I kan have både trampolin, gyngestativ og hvad børnene ellers gerne vil have at lege med. I kælderen er der masser plads til værktøj eller andre hobbyer, ligeledes er det her pillefyret har sin plads. 

Til boligen er her en god carport, hvor bilen kan holde i tørvejr.

Vi befinder os på Værumvej i Vissing, der er kendt for at have et godt landsbysamfund og som har egen sports- og samlingsplads til fri afbenyttelse.  
Her er cirka 5 minutters kørsel ind til Hadsten - dette gør, at I her får meget mere hus for pengene, end i selve Hadsten by, også selv om der kun er 9 km til Randers Storcenter!
Her kører desuden skolebus til skolerne i Hadsten!

Kontakt home Aarhus Nord på 87 42 40 40 - vi glæder os til at vise dig denne fine villa!
4Antal rum
1973Ombygget
2Antal toiletter
1000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.237 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,563 / 4.417 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bollerup Jensen
home Aarhus Nord

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

ajen@home.dk

87424040

87424040