Udbyvej 53, Udby, 4300 Holbæk

220 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

Udby, 4300 Holbæk


Stor, flot og fuldkommen indflytningsklar villa på super beliggenhed for børnefamilien

I gåafstand til skole, indkøb og børnehus, slår denne flotte og gennemrenoverede villa nu dørene op til masser af plads til hele familien og til de pladskrævende hobbyer. Boligen suppleres af fuld, brugbar kælder samt stor garage med plads til værksted.
Her får I masser af plads til at udfolde jer, både i samværet som familie og i eventuelle hobbyer, eller kombineret bolig og erhverv. Den rummelige bolig suppleres af en fuld og brugbar kælder med separat køkken og bad samt en kæmpe garagebygning med to vognporte og masser af plads til værkstedsfaciliteter.
Boligen byder velkommen i stueplan via en stor, møblerbar entré med trappe til førstesalen og videre adgang ind i stueetagens rum. Her finder I hele tre badeværelser, der alle fremstår moderne og velholdte, to rummelige værelser, et stort, lækkert alrum og en stor, skøn stue med trappe til førstesalen og udgang til den vestvendte del af grunden. På husets førstesal finder I en god repos med indbyggede skabe, tre værelser og en skøn stue med fransk altan og store vinduespartier, der genererer skønne lysindfald i rummet.
Kælderen er indrettet med badeværelse, køkken og fire store og absolut brugbare, disponible rum.
Gennem hele huset fremstår alle faciliteter yderst velholdte og her er fuldkommen indflytningsklar. Det velholdte udtryk fortsætter udenfor i den skønne have, der er anlagt med fokus på de vedligeholdelsesvenlige løsninger. Fra den store, sydvestvendte terrasse, der er etableret mellem hus og garage har I en skøn udsigt, direkte til Udby Kirke og masser af plads, både under åben himmel og under det store overdække, der er skabt af udhæng på garagens tag.
Her ligger I som den perfekte smørklat, midt mellem skole, børnehus og indkøbsmuligheder og således finder I ikke en mere central beliggenhed at udfolde hverdagen fra i Udby.
Vi glæder os til at invitere jer indenfor.

14Antal rum
1978Ombygget
2Antal toiletter
1072 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.037 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,202 / 13.718 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cilla Thor Hansen
home Holbæk

Ejendomsmægler MDE

cith@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59