Tornballevej 81, 8381 Tilst

142 m2 villa

Kontant 2.949.000 kr.

Renoveret og indflytningsklar ét-plans villa med bl.a. nyere tag, tæt på skøn natur


TILST

Velkommen til Tornballevej på toppen af det attraktive Tilst, lige ved naturskønne omgivelser! Her har vi hos home fornøjelsen af at udbyde denne skønne og renoverede villa i ét-plan med tilhørende dejlig og privat have. Ejendommen er inden for nyere tid blevet løbende renoveret med blandt andet tag og vinduer samt pudsning af facaden, hvilket bidrager til et flot udtryk! Man er beliggende i særdeles populære og veletableret villakvarter ved en rolig villavej, og har inden for gåafstand, indkøb, skole og institutioner samt offentlig transport.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og i private omgivelser. Foran ejendommen er der plads til køretøjer, carport med nyere tag, et terrasseareal til morgenstunderne samt en større udhus med praktisk skur til diverse haveredskaber, og en mindre overdækning. På sydsiden af ejendommen har man en dejlig og solrig lukket have, hvor der er rigelig plads til leg og boldspil på plænen, samt muligheder for at nyde solen hele af dagen. Et større stenbelagt terrasseareal med udekøkken, lægger op til hyggelige sommerstunder ved grillen med familie og venner. 
Til ejendommen har man to indgange; én til entréen med plads til overtøj og sko, og én til et praktisk bryggers med masser af opbevaringsplads, håndvask og vaskefaciliteter. Huset byder på et stort soveværelse samt to gode børneværelser, også velegnede til kontor. Derudover er der et stort og renoveret badeværelse med separat bruseniche samt et lige så nydeligt gæstetoilet - begge med gulvvamre. Hjertet af huset udgøres af det rummelige køkken-alrum i åben forbindelse med opholdsstuen – nogle virkelige skønne leverum, hvor hele den store familie kan samles. Det pæne samtalekøkken byder på god plads til madlavning samt masser af opbevaringsplads, og i forlængelse af det, er der et godt spiseafsnit. Opholdsstuen er indretningsvenlig og hyggelig med brændeovn, og herfra er der direkte udgang til den sydvendte terrasse og haven.

Man er beliggende i bydelen Tilst, hvor infrastrukturen er god. Der er 7 km til Aarhus C, 5 km til Skejby, og nem og hurtig adgang til motorvejsnettet (E45). Herfra er der gåafstand til det meste, herunder flere indkøbsmuligheder, skole, idrætsfaciliteter samt gode busforbindelser med talrige afgange til Aarhus C og populære uddannelsessteder. Yderligere er der tæt på skønne naturområder med mulighed for hyggelige gå- eller løbeture.

home inviterer jer hermed indenfor til en god boligoplevelse på Tornballevej 81 i Tilst.

5Antal rum
1966Byggeår
2Antal toiletter
971 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.949.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.419 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,981 / 13.674 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Tilst - Sabro

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

8615 2700

8615 2700