Toften 24, Torsted, 8700 Horsens

214 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Torsted Horsens


Rummelig Familie villa på 375 Etagemeter - lige ved skolen og tæt på byen.

Velkommen til Toften 24, dit nye hjem i det hyggelige Torsted i Horsens. 
Denne familie villa på hele 375 etagemeter er den perfekte bolig til dig som søger en bolig der byder på god plads til hele familien på en yderst attraktiv beliggenhed. 


Når du træder ind i den lyse hall kan du se ind i  køkken-alrummet, der er stort nok til både madlavning og sjove familie stunder. Det er her, hvor duften af kaffe og lyden af latter fylder luften. Den åbne planløsning forbinder køkkenet med en afslappende stue og en stor spisestue, der er perfekt til at samle familien.

Huset byder på fire rummelige soveværelser så de er rigeligt med plads til både jer som familie, hjemmearbejdsplads og gæster.

I huset finder i også tre badeværelser, et på hvert plan, det betyder ingen kø ved morgentoilette-ræset.

Et af husets store plusser er den store kælder som byder på både disponible rum som egner sig perfekt til teenageafdeling, vaskerum, depot rum og et stort værksted hvor ens indre håndværker eller kreative side kan få frit løb og meget mere.
 

Udendørs har vi en skøn altan på husets førstesal som byder på en fantastisk udsigt, det er lige her du kommer til at stå ved midnat nytårsaften.
Derudover byder huset også på en dejlige udestue og en rigtig god terrasse som begge invitere til hyggelige stunder med familie og venner.

Toften 24 er ikke bare et hus; det er et hjem fyldt med liv, kærlighed og øjeblikke, der tæller. Beliggende i et skønt kvarter, er det det perfekte sted at skabe din og din families historier. Ring til os for mere info eller en uforpligtende rundvisning. Vi ser frem til at byde dig velkommen hjem..
8Antal rum
2008Ombygget
3Antal toiletter
763 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.560 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,107 / 16.049 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Helvig Madsen
home Horsens - Vejlevej

Ejendomsmægler MDE

chhm@home.dk

75628200

75628200