Svennesmølle 16, Mommark, 6470 Sydals

183 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Nydelig rødstensvilla til renovering


- i rolige omgivelser tæt på Mommark Marina og skøn natur

På en rolig, lukket vej i den lille, hyggelige landsby Mommark på det østlige Als bliver I mødt af denne nydelig villa. Her er tale om en ejendom fra 1926, som står klar til at få en kærlig hånd, så I til gengæld kan skabe et drømmehjem, som opfylder alle jeres ønsker og behov. Hertil hører en dejlig, solrig have.
Ejendommen er en klassisk murermestervilla, som står flot med solidt, rødt murværk, hvide vinduesrammer og et rødt tegltag. Boligen fordeler 183 kvadratmeter over halvandet plan, så her er masser af plads at brede sig på.
I stueplan venter jer en optimal planløsning i form af et køkken med spiseplads, der ligger side om side med stuen. Køkkenet er opstillet i en hesteskoform, og hvis I drømmer om et moderne køkken-alrum, kan I eksempelvis vælge at åbne mere op til stuen. Stuen modtager et behageligt lysindfald via karnappen og vinduespartierne mod sydvest. I et nedsænket afsnit finder I endvidere to værelser, et badeværelse og et bryggers med adgang til haven.
Førstesalen udgør en regulær soveafdeling med tre gode værelser, et depotrum og et badeværelse med badekar.
Haven breder sig hele vejen om huset, så det er muligt at følge solens bane i løbet af dagen. Her er flere hyggelige terrassemiljøer, og på grunden ses også en carport med direkte adgang til husets bryggers.
I bosætter jer i et fredeligt område med åbne vidder og blot ti minutters gang til vandet, hvor der er mulighed for at bade, fiske og gå ture året rundt. Den hyggelige marina er også lige i nærheden, mens den nærliggende landsby Tandslet byder på indkøb, friskole, dagtilbud og fritidsaktiviteter. Vil I til et større bymiljø, nås Sønderborg efter 25 minutter bag rattet.
7Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
655 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.816 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,537 / 2.807 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575