Velkommen hos home Sønderborg

Din lokale ejendomsmægler

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Sønderborg, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vores mæglere brænder for det, de laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige ejendomsmægler. På den måde sætter vi rammerne for den bedste bolighandel for dig.

Stærkt lokalt kendskab

Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. Vi kender boligmarkedet i Sønderborg som vores egen bukselomme og har indgående kendskab til både skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab omkring Sønderborg ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Vores ejendomsmæglere i Sønderborg er specialister i alle faser af en bolighandel. Vores mæglere er veluddannede og har mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Sønderborg. Når du handler med os, er du derfor sikker på at få en tryghed i din bolighandel.

Bedste kundeservice og et effektivt salg

Vores mæglere bestræber sig på, at give dig den bedste kundeservice og et effektivt salg. Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at rådgive dig.

Find din nye bolig her på home Sønderborgs hjemmeside eller besøg os på Facebook eller i forretningen. Vi glæder os til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Mød os hos home Sønderborg

Henning Brock

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Merete Lund Brock

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Jens Sandell-Duus

Partner, Ejendomsmægler MDE

Jakob Lyng Nielsen

Ejendomsmægler MDE

Kasper Lorenzen

Ejendomsmægler, MDE, BA i Finansiel Management

Mette Sandbjerg Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Pernille Brüning

Ejendomsmægler, MDE / Sagsbehandler

Ulf Rogge

Køberrådgiver

Henning Brock

Merete Lund Brock

Jens Sandell-Duus

Jakob Lyng Nielsen

Kasper Lorenzen

Mette Sandbjerg Hansen

Pernille Brüning

Ulf Rogge

Åbningstider

Praktisk information